Sheila Rashid komt met een nieuwe Air Jordan 1 Mid!

Er komt weer een te gekke samenwerking aan! Sheila Rashid heeft deze keer haar creativiteit losgelaten op de Air Jordan 1 Mid. Deze te gekke samenwerking heeft een prachtige creatie opgeleverd! Ben jij benieuwd naar de sneaker? Scroll dan naar beneden en bekijk de foto’s!

Sheila Rashid is een bekende modeontwerpster die vooral bekend staat om haar op maat gemaakte streetwear en haar levendige en funky prints. De AJ 1 van Sheila Rashid is in combinatie met de campagne van Jordan Brand, UNITE. De wereldwijde campagne viert dat de generaties samenkomen om impact te creëren die verder gaat dan alleen het spel. Door middel van video’s willen zij een boodschap verzenden: impossible alone, possible together.

Sheila Rashid Air Jordan 1 Mid | CW5897-005

De Air Jordan 1 is al voor meerdere samenwerkingen gebruikt, bijvoorbeeld met Off White, Travis Scott en de populaire samenwerking van Dior die eraan zit te komen! Dit keer heeft Sheila Rashid de Air Jordan 1 in een nieuw jasje gestopt. De sneaker is onduidelijk verdeeld, zowel in kleuren als materiaal. De voorkant bestaat uit paars leer terwijl de rest van de sneaker uit grijs, harig suède bestaat. Verder is de samenwerking van Sheila Rashid en Air Jordan te zien op de binnenzool, op de linkerschoen is het logo van Rashid te zien en op de rechterschoen staat het logo van de UNITE campagne.

Deze Air Jordan 1 Mid komt sneller uit dan je denkt! De sneaker zal namelijk al op 1 februari 2020 verschijnen en verkrijgbaar zijn bij Nike. Deze te gekke colorway zal €110,- kosten. Houd de releasekalender goed in de gaten en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en releases!


Air Jordan 1 Mid 'Grey/Purple'

CW5897-005 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 mid
Air Jordan 1 mid
Air Jordan 1 mid
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article