Met deze opvallende Nike Air Force 1 ben jij klaar voor de lente!

Nike zet de Hiking series vol door met een nieuwe opvallende colorway. Ditmaal hebben ze voor een echt klassieker gekozen en het kan niet anders dan dat deze colorway gemaakt is op de Air Force 1. Scroll naar beneden als je benieuwd bent naar deze nieuwe Nike Air Force 1 colorway en gedetailleerde foto’s.

Nike Air Force 1 Low | CU3007-612

De sneaker beschikt over ontzettend veel details en het is dan ook een kleurrijke verschijning. Op de upper hebben ze suède en nylon ripstop materialen aangebracht. Bijna de gehele upper heeft een roze kleur ontvangen. De achterkant van de sneaker heeft daarentegen een bruine kleur gekregen. Daarnaast hebben ze een gele heeltab met een vervormde Nike Branding erop geplaatst en op de tongtab hebben ze dit precies omgedraaid. Tevens hebben ze een witte Swoosh aangebracht en zwarte veters met witte spikkels. Om het helemaal af te maken hebben ze nog een bruine midsole en een zwarte outsole onderop de sneaker geplaatst.

Wanneer deze Nike Air Force 1 precies gaat droppen is helaas onduidelijk, maar we verwachten de sneaker dit voorjaar. Mocht jij zoiets hebben van nou deze sneaker kan ik niet zomaar aan mij voorbij laten gaan, wat geheel terecht is, raden we je aan om onze releasekalender goed in de gaten te houden zodat je niks mist over deze sneaker.


Nike Air Force 1 Low 'Watermelon'

CU3007-612 · Prijs vanaf €113,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low ACG CU3007-612 Release Date
Nike Air Force 1 Low ACG CU3007-612 Release Date
Nike Air Force 1 Low ACG CU3007-612 Release Date
Nike Air Force 1 Low ACG CU3007-612 Release Date
Nike Air Force 1 Low ACG CU3007-612 Release Date
Nike Air Force 1 Low ACG CU3007-612 Release Date
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article