mita en ASICS vieren het 30 jaar bestaan van de GEL-Lyte III!

Het legendarische model ASICS GEL-Lyte III bestaat alweer 30 jaar. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat dit niet groots gevierd gaat worden. Ditmaal gaan ze dat doen met de Japanse sneaker retailer mita sneakers. Samen gaan de twee is fantastische colorway uitbrengen die je absoluut niet mag missen.

mita sneakers is een Japanse sneaker retailer die al verschillende samenwerkingen heeft gekend. Naast ASICS hebben merken zoals New Balance, Reebok, Mizuno en nog vele meer een of meerdere samenwerkingen gekend die er fantastisch uit kwamen te zien. De aankomende colorway beloofd wederom veel goeds.

mita x ASICS GEL-Lyte III ’30th Anniversary’ | Closer look

Als we gaan kijken naar deze colorway zien we dat hij beschikt over krachtige details. Daarnaast valt nog een ding op, de sneaker is verdeeld in twee delen. De voorkant van de sneaker heeft een rode kleur gekregen en de rest van de sneaker een witte. De sneaker is ook nog eens helemaal gemaakt met een suède stof. Tevens hebben ze het ASICS logo aan de binnenste zijkant van de sneaker een lichtblauwe kleur gegeven met een rood detail. Het logo op de buitenkant beschikt nog over stukje net dat in het logo te zien is. Dit is aangebracht in een donker blauwe kleur. Bij de binnenkant is dit ook te zien, maar dan in een witte kleur. Boven bij de aparte tong van het model hebben ze nog wen rits geplaatst dit voor een finishing touch zorgt. Ten slotte hebben ze een transparante outsole aangebracht. Onderop deze outsole is nog de tekst ‘Far East’ te zien.

23 januari 2020 gaat deze sneaker dan eindelijk komen. Dit is veel sneller dan je denkt! Aangezien deze sneaker in samenwerking met Japans bedrijf is gemaakt kan het zo zijn dat de sneaker alleen in dat wereld verkocht gaat worden. Hopelijk komt er binnenkort meer informatie vrij en dan ben jij de eerste die dit te weten komt! Je moet alleen onze website goed in de gaten blijven houden!


feature image
ASICS
ASICS
ASICS

Previous ArticleNext Article