Asics Gel Lyte III

Het jaar 1990 was de geboorte van een klassieker. Namelijk de Asics Gel Lyte III. Het was de derde versie in de Asics Gel Lyte serie een voor velen ook de mooiste van de Asics Gel Lyte serie. Daarmee staat deze sneaker van Onitsuka Tiger samen met de Asics Gel Lyte V ook in het rijtje met de meest iconische sneakers.

Iconisch nieuw ontwerp

Dit nieuwe model van Asics is zo iconisch door het nieuwe ontwerp dat helemaal was afgestemd op de hardloper. De schoen had namelijk een gespleten tong en was gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt voor optimaal draagcomfort. Hiermee was de tong doormidden verdeeld en kon je makkelijk in en uit de sneaker stappen. Daarnaast had je er een stuk meer stabiliteit mee. Ook heeft de sneaker een kussen van het bekende gel waardoor hij heerlijk comfortabel zal zijn.

De verschillende namen

De Asics Gel Lyte III wordt ook vaak geschreven als de Asics Gel Lyte 3 of Asics Gel Lyte iii. De sneaker is uitgekomen in vele kleuren. Toch kunnen we concluderen dat de Asics Gel Lyte 3 zwart het meest populair is en daarmee ook het meest gezocht wordt. Daarnaast heeft deze Asics Gel Lyte ook een aantal mooie collaborations op haar naam staan. Zo hebben ze een samenwerking gehad met Patta, Ronnie Fieg, Hanon, Colette en Slam Jam.

Benieuwd naar de Asics Gel Lyte 3? Check dan de pagina van Asics Gel Lyte 3 dames of Asics Gel Lyte 3 heren. Ook de Asics Gel Lyte 3 sale dames en Asics Gel Lyte 3 sale heren.