Na de samenwerking met Nike SB verschijnt de ‘UNC’ colorway wederom op de Air Jordan 1 Low!

De ‘UNC’ colorway is natuurlijk een iconische kleurencombinatie bij Jordan Brand. Vele modellen hebben deze colorway dan ook al gekend, waaronder de Air Jordan 1. Ditmaal hebben ze dan ook gekozen voor de Air Jordan 1 Low. Ik hoor jullie denken, he!? Maar die is toch al uitgekomen!? Niks is minder waar. Ontdek hier onder hoe het allemaal in z’n werk gaat.

Samen met Eric Koston hebben Nike SB en Jordan Brand een speciaal variant van de Air Jordan 1 Low ‘UNC’ uitgebracht. Dit gebeurde allemaal op 12 augustus 2019. Naast het feit dat het een ‘UNC’ colorway is beschikt hij over verschillende leuke details van Eric Koston. Check hem hier!

Air Jordan 1 Low ‘UNC’ | Closer look

Op dit moment ziet het er naar uit dat de sneaker echt gaat beschikken over de standaard kleurencombinatie van de ‘UNC’. De basis van de upper beschikt dan ook over een witte kleur en hierover heen zijn lagen aangebracht in een ‘University Blue’. Op de heel van de sneaker is een wit Air Jordan Wings logo te zien. Met blauwe veters, een witte tong en een blauw Jumpman logo hebben ze bovenkant van de sneaker weten af te maken. Om het helemaal af te maken hebben ze nog een strakke witte midsole geplaatst en een blauwe outsole.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt. Echter word deze sneaker wel halverwege dit jaar verwacht. Houd voor actuele nieuwtjes en releases onze releasekalender goed in de gaten!


Air Jordan 1 Retro Low 'UNC'

AO9944-441 · Prijs vanaf €357,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Low UNC AO9944-441 Release Date
Air Jordan 1 Low UNC AO9944-441 Release Date
Air Jordan 1 Low UNC AO9944-441 Release Date

Previous ArticleNext Article