Een nieuwe release van de Air Jordan 1 Retro Hi ’85!

De afgelopen maanden zijn er weer flink wat releases geweest van de Air Jordan 1, een van de meest gewilde sneakers van Nike. Ook binnenkort komt er weer een nieuwe colorway uit van de razend populaire sneaker. De sneaker die al 30 jaar oud is krijgt dit keer een meer retro look.

De AJ 1 bestaat al ruim dertig jaar en is oorspronkelijk ontworpen voor de basketballer Michael Jordan. De sneaker werd ontworpen in 1984 en was eerst alleen beschikbaar voor de basketballer. Aan het einde van 1984 was de AJ 1 verkrijgbaar voor iedereen. In de tussentijd zijn er een hoop andere modellen van de bekende sneaker ontworpen en uitgekomen.

Air Jordan 1 Retro Hi ’85 | Closer look

De AJ 1 heeft deze keer een iets meer Retro look vergeleken met de eerder uitgekomen sneaker van Nike. De sneaker heeft nu de bekende zwart met rode kleurverdeling. Deze release is gebaseerd op eerder uitgekomen colorways zoals de ‘Varsity Red/White’. In maart komt de colorway Varsity Red and Black uit. Van deze sneaker zullen er maar 23.000 paartjes gemaakt worden! De details bij de sneakers zijn bijvoorbeeld dat de 23.000 in de dustbag staat gegraveerd. Als jij deze sneaker bemachtigd staat er ingegraveerd hoeveelste schoen jij bezit van deze Air Jordan 1.

De Air Jordan 1 Hi 85 wordt op 7 februari 2020 verwacht, de geschatte prijs van de sneaker is €200,-. Houd onze socials en de releasekalender goed in de gaten om als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwe releases.


Air Jordan 1 High Retro 85 'Varsity Red' - SNKRS DAY Exclusive Access

BQ4422-600 · Prijs vanaf €522,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1
Air Jordan 1
Air Jordan 1
Image by: Soulseekersgurnee

Previous ArticleNext Article