COMME des GARÇONS en Nike creëren samen drie Air Max 95 Colorways!

Tijdens de Paris Fashion Week heeft COMME des GARÇONS naar buiten gebracht dat ze wederom een samenwerking zijn aangegaan met de gigant Nike. Ditmaal hebben ze dit met de Nike Air Max 95 gedaan. Het beste van alles is dat er niet één, niet twee maar drie colorways aankomen in deze samenwerking. Neem hieronder een kijkje naar foto’s van deze drie colorways.

Een van de laatste samenwerkingen tussen COMME des GARÇONS en Nike was op een Nike Shox TL. Deze sneaker kwam een aantal maanden geleden uit. Daarnaast hebben we nog een opmerkelijke samenwerking en dat was de Supreme x COMME des GARÇONS x Nike Air Force 1. Op deze sneaker was de Swoosh doormidden gesneden en kreeg de Air Force 1 een unieke look.

COMME des GARÇONS x Nike Air Max 95 | Closer look

Wanneer er meerdere colorways tegelijkertijd worden uitgebracht zie je vaak dat er een witte en een zwarte colorway tussen zit. Bij deze samenwerking is dit ook het geval. Zowel de gehele upper als de zool ontvangen deze kleuren. Daarnaast komt er nog een colorway die over iets meer kleuren beschikt. Bij deze colorway zijn de kleuren zwart, grijs en wit belangrijk. De midsole en het bovenste gedeelte van de upper hebben een zwarte kleur gekregen. De zijkant van sneaker, de bekende strepen van de Air Max 95, beschikken over de kleuren grijs en wit. De bovenste rand begint met een donkere grijze kleur en gaande weg naar beneden word hij telkens een tint lichter. Ten slotte hebben ze deze bekende strepen op een speciale manier aangebracht. Er is uitstekend foam zichtbaar waardoor deze varianten nog unieker worden. Het beste van alle is dat ze ook nog eens glow in the dark zijn

Helaas is er nog helemaal niks bekend over een mogelijke releasedatum. Daarnaast zijn er ook nog geen stijlcodes bekend gemaakt. We verwachten dat hier binnenkort meer over vrijgegeven gaat worden. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten!


Comme des Garcons Nike Air Max 95 2020 Release Date
Comme des Garcons Nike Air Max 95 2020 Release Date
Comme des Garcons Nike Air Max 95 2020 Release Date
Comme des Garcons Nike Air Max 95 Black Grey Release Date
Comme des Garcons Nike Air Max 95 Black Grey Release Date
Comme des Garcons Nike Air Max 95 Black Grey Release Date
Comme des Garcons Nike Air Max 95 Black Grey Release Date
Comme des Garcons Nike Air Max 95 Black Grey Release Date
Comme des Garcons Nike Air Max 95 Black Grey Release Date
Comme des Garcons Nike Air Max 95 Black Release Date
Comme des Garcons Nike Air Max 95 Black Release Date
Comme des Garcons Nike Air Max 95 Black Release Date
Comme des Garcons Nike Air Max 95 Black Release Date
Comme des Garcons Nike Air Max 95 Black Release Date
Comme des Garcons Nike Air Max 95 Black Release Date
Comme des Garcons Nike Air Max 95 White Release Date
Comme des Garcons Nike Air Max 95 White Release Date
Comme des Garcons Nike Air Max 95 White Release Date
Comme des Garcons Nike Air Max 95 White Release Date
Comme des Garcons Nike Air Max 95 White Release Date
Comme des Garcons Nike Air Max 95 White Release Date
Images by: verified__d / alixelinrutsey

Previous ArticleNext Article