size? eert met deze colorway een wel heel bijzondere challenge!

Zodra het nieuwe jaar van start gaat komt onze partner size? met een zeer bijzondere release. Samen met adidas komen ze met een wel heel uniek paartje. Ditmaal hebben ze dan ook voor het adidas LXCON 94 model gekozen. Scrol naar beneden als je meer te weten wilt komen over deze opvallende verschijning.

Deze colorway zal de Seven Summits gaan eren. Dit is een bergbeklimming challenge om op elk van de zeven continenten ter wereld de hoogste piek te beklimmen, ook wel bekend als de ‘Bass List’. Zodra de Carstensz-piramide gepasseerd is behaal je de finishlijn. Vandaar dat deze colorway ook de ‘Carstensz’ gaat heten.

size? x adidas LXCON 94 ‘Carstensz’ | Closer look

Als we naar deze sneaker kijken zien we dat de basis van de upper een bruine kleur heeft gekregen. De volgende lagen die hierover heen zijn geplaatst hebben een witte kleur gekregen en die lopen door tot over de midsole. De outsole heeft tevens een gum kleur gekregen. Verder zie je op de upper en de midsole een paar subtiele rode details. Daarnaast zie je deze kleur ook terug komen op de tong van de sneaker. Doormiddel van beige kleurige adidas strepen aan te brengen hebben ze er een extra touch aan weten te geven.

Op nieuwjaarsdag is het eindelijk zover. 1 januari zal deze sneaker verschijnen bij size?. Op dit moment wordt verwacht dat de sneaker voor rond de €100,- verkocht gaat worden. Zorg ervoor dat je de eerste dag van het nieuwe jaar niet te veel hebt gedronken want de kans is groot dat deze sneaker binnen no time uitverkocht zal raken. Je moet hem natuurlijk nog wel kunnen bemachtigen. Houd daarnaast onze releasekalender goed in de gaten voor actuele nieuwtjes en releases.


Size? X adidas LXCON 'Carstensz'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
size adidas LXCON 94 Carstensz Release Date

Images by: size?/adidas

Previous ArticleNext Article