Nike’s Air Max 720 heeft een leger make-over gekregen

In 2019 zijn er al vele colorways uitgekomen van de Nike Air Max 720 en het ziet er niet naar uit dat Nike rustig aan gaat doen met het uitbrengen van nieuwe colorways. Een nieuwe colorway staat namelijk al weer op ons te wachten in 2020. De Nike Air Max 720 komt namelijk in een olijfkleurige colorway.

In februari 2019 zag de Air Max 720 voor het eerst het daglicht en sindsdien zijn er al enorm veel colorways uitgekomen. Zo verschenen er in de eerste maand van de release al 7 verschillende colorways! De sneaker is ook al vaker gebruikt voor samenwerkingen met onder andere Odell Beckham Jr. Zo bracht hij al 4 verschillende colorways uit op het model.

Nike Air Max 720 ‘Olive’ | CI3870-200

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van een lichtbeige canvas stof . Dit word geaccentueerd met olijfgroene kleuren die terug te vinden zijn in de veters, de zijkanten, de tong en de binnenkant van de sneaker. Onder het bovenwerk is een gradient te vinden die van beige naar zilver overloopt. Hierop is ook een Swoosh te vinden die beschikt over een gradient. Hieronder loopt natuurlijk de Air Unit die normaal gesproken doorzichtig is, maar nu een zilveren kleur gekregen heeft. Op de tong is felgroene ‘AIR MAX’ branding te vinden.

Wanneer de sneaker uitkomt heeft Nike tot dusver nog niet bekend gemaakt. Er is ook nog geen nieuws bekend over de retailprijs van de sneaker. Houd daarom tot die tijd Sneakerjagers in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


Nike Air Max 720
Nike Air Max 720
Images by Nike

Previous ArticleNext Article