De Air Jordan 1 Low krijgt ook een ‘Chinese New Year’ colorway!

De ene na de andere Chinese New Year colorway verschijnt en daar is bijdeze er een bijgekomen. Ditmaal gaat deze colorway plaats vinden op de Air Jordan 1 Low. Zoals altijd zijn de Chinese New year colorways uitermate uniek, maar op deze manier hebben we hem niet veel vaker gezien. Scroll naar beneden als je benieuwd bent naar hert uiterlijk van deze sneaker.

Het nieuwe jaar in China valt altijd op een iets nadere dag dan wij in dit kikker landje gewend zijn, namelijk 25 januari. Het wordt gevierd op de eerste tot en met de vijftiende dag van de eerste maand van de Chinese kalender. Ieder jaar weer verschijnen er talloze colorways die met deze feestdag te maken hebben.

Air Jordan 1 Low OG ‘Chinese New Year’ | CW0418-006

Jordan Brand dit keer de linker en de rechter sneaker een eigen kleurencombinatie gegeven. De basis van de sneaker bestaat dan ook uit zacht grijze suède materialen en zwarte lederen lagen. Echter zijn deze op beide kanten op verschillende delen aangebracht. Naast deze twee componenten is er nog een heel belangrijk onderdeel. Ze hebben namelijk lagen aangebracht met Chinese graphics. Deze graphics zijn te vinden op een groot deel van de sneaker en zorgen er dan ook voor dat de sneaker er ontzettend sterk uitziet. Tevens hebben ze nog roze details geplaatst waardoor de sneaker een echte eye-catcher wordt. Deze details vind je onder andere terug op de tongen van beide sneaker en de linker outsole. Al met al deze colorway er ontzettend strak uit er kan je hem niet laten schieten.

Er is helaas nog geen vaste releasedatum vast gesteld door Jordan Brand. Op dit moment zal deze colorway eind januari, begin februari verschijnen. Scrol naar beneden als je benieuwd bent naar de officiële foto’s van deze colorway. Houd daarnaast onze releasekalender goed in de gaten voor actuele nieuwtjes en releases.


Air Jordan 1 Low OG 'Chinese New Year'

CW0418-006 · Prijs vanaf €298,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Low CNY Chinese New Year CW0418-006 Release Date
Air Jordan 1 Low CNY Chinese New Year CW0418-006 Release Date
Air Jordan 1 Low CNY Chinese New Year CW0418-006 Release Date
Air Jordan 1 Low CNY Chinese New Year CW0418-006 Release Date
Air Jordan 1 Low CNY Chinese New Year CW0418-006 Release Date
Air Jordan 1 Low CNY Chinese New Year CW0418-006 Release Date
Air Jordan 1 Low CNY Chinese New Year CW0418-006 Release Date
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article