De eerste sneaker release van 2020 is een klassieke ASICS Gel-Lyte III

UPDATE: De release van de ASICS Gel-Lyte III ‘Flash Coral’ is uitgesteld tot 3 januari!

Langzaam maar zeker gaan we 2019 achter ons laten. Een jaar met veel, heel veel toffe releases maar natuurlijk kijken we op de meeste jaren zo terug. Dus dit keer gaan we juist eens kijken naar wat 2020 te brengen heeft. En de eerste release is de ASICS Gel-Lyte III ‘Flash Coral’, een originele colorway die weer terugkomt!

De ASICS Gel-Lyte III is een van de meest herkenbare sneakers van het Japanse sportmerk. De tong is namelijk door het midden gesplitst. In 2019 zagen we al de release van de Gel-Lyte III in de originele groen-gele colorway. Ook de ‘Flash Coral’ colorway is een originele colorway van de runner. De samenstelling van kleuren straalt dan ook de echte 90’s vibe uit. De witte basis wordt opgebroken door zwarte vlakken op de hiel en de neus. Maar het meest opvallende aan deze sneaker is de tong in ‘Flash Coral’ de veters komen ook in deze kleur. Maar ook een deel van de outsole komt in deze opvallende rode kleur.

De sneakers komen uit de nieuwjaarsdag, betergezegd 1 januari 2020! Check hier onder alle foto’s van de ASICS Gel-Lyte III ‘Flash Coral’ en klik direct door naar de store list.


ASICS Gel-Lyte III OG 'Red'

1191A266-101 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders
Gel-Lyte III 'Flash Coral'
Gel-Lyte III 'Flash Coral'
Gel-Lyte III 'Flash Coral'
Afbeeldingen: 43einhalb

Previous ArticleNext Article