De allereerste Jordan voor dames komt terug

Ook in 2020 gaat Jordan Brand door met het release van een aantal heerlijke modellen. Zo komt de Air Jordan 3 ‘UNC’, Air Jordan 1 ‘Court Purple’ en Air Jordan 4 ‘Pine Green’ al uit in 2020. Toch word aan dit rijtje nog een heel special model toegevoegd. Namelijk de eerste Air Jordan voor dames.

Deze eerste Air Jordan voor dames kwam uit in 1998 en was het eerste model dat alleen en special voor dames was ontworpen. De inspiratie van dit model komt van de Air Jordan 13. Dit is vooral te zien aan het leer met stippen op het bovenwerk. Net als bij de Air Jordan 13 is het carbon viber zichtbaar door een transparant deel van de zool. Toch heeft de sneaker een unieke look en was daarnaast speciaal gemaakt voor dames.

Ook de Jordan branding is goed terug te vinden op de sneaker. Kijk bijvoorbeeld naar de tong waar het iconische logo in het rood staat. Ook is het Jumpman logo terug te vinden op de hak van de sneaker. Hieronder zal waarschijnlijk ook een ‘W’ staan, wat natuurlijk staat voor Womens. De rest van het bovenwerk is grotendeels wit gekleurd met een aantal zwarte details en overlays.

Er zijn nog weinig foto’s beschikbaar van deze Air Jordan voor dames en er wordt verwacht dat de sneaker zal uitkomen op 16 januari 2020. Houd de Releasekalender in de gaten voor meer informatie.


Jordan voor dames
Jordan voor dames
Jordan voor dames
Images by Nike

Previous ArticleNext Article