StockX geeft 100 sneakers weg aan 100 verschillende winnaars

Zoals je misschien wel doorhebt is StockX in een goede bui de laatste tijd, ze doen de laatste tijd namelijk aardig wat giveaways. Zo maakte je van de week kans op een zeldzaam paartje Air Jordan 1’s. Nu sluit het platform het jaar af met nog een andere giveaway. Ze geven namelijk in vijf dagen tijd 100 verschillende sneakers weg aan 100 verschillende mensen.

Natuurlijk maak je niet zomaar kans op een paartje sneakers. Het werkt namelijk als volgt, om mee te doen aan de giveaway moet je een aankoop doen van minstens $50 USD. Ook moet je de code BESTOF2019 gebruiken, zodat je automatisch wordt ingeschreven. Sinds gisteren kon je je inschrijven en je kan meedoen tot 23:59 EST op 23 december 2019. Van te voren kondigt StockX al aan welke sneakers er die dag worden weggegeven. Elke dag kiezen zij dus twintig winnaars. Alles wordt bekend gemaakt via de social media kanalen van StockX.

Helaas kunnen wij in Europa niet meedoen aan deze giveaway, want de giveaway is alleen voor mensen die in de Verenigde Staten wonen. Misschien komt er binnenkort ook wel een giveaway aan die alleen voor mensen die in Europa wonen geldt. Houd daarom goed Sneakerjagers dagelijks in de gaten, zodat jij up-to-date blijft van het laatste nieuws.


StockX Give Away 100 Sneakers 100 Winners December 19 at 10 AM EST. until December 23 at 11:59 PM EST BESTOF2019 20 new winners over five days
Image by StockX

Previous ArticleNext Article