Er komt een nieuwe Vans Mismatch Pack aan!

Het komt regelmatig voor dat Vans verschillende sneakers in een pack tegelijkertijd uitbrengt. Ditmaal gaat dit zeker weer gebeuren en deze pack is kleurrijker dan ooit te voren. De sneakers die hier in gaan vallen zijn de Era, de Old Skool Style 36 en de Slip-On. Scroll naar beneden als je benieuwd bent naar deze bijzondere verschijningen.

Vans Mismatch Pack | Closer look

Het eerste model dat we gaan behandelen is de Old Skool Style 36. De upper van de sneaker is opgedeeld in twee delen. Op de zijkant van de rechter sneaker hebben ze een zwarte kleur aangebracht en op de rest van sneaker is een camouflage print te vinden. Daarentegen hebben ze op de linker sneaker een paarse kleur aangebracht en een zebra print geplaatst. Bij de Slip-On hebben ze dit weer gedaan. Er is alleen een verschil. Inplaats van de paarse kleur op de linker sneaker hebben deze zwart gemaakt. De Era ziet er daarentegen heel anders uit. De linker sneaker is opgedeeld in een paarse kleur en een camouflage kleur, maar de rechter sneaker beschikt over een zebra print en een roze kleur. Dit oogt veel anders dan de andere twee.

In de Verenigde Staten is het pack al te bemachtigen, maar we verwachten dat hij binnenkort ook in Europa gereleased gaat worden. De prijzen voor deze sneaker zullen variëren rond de €65,-. Houd onze releasekalender in de gaten voor actuele nieuwtjes over deze pack!


vans mismatch era pack lowtop lace up sneakers classic slip on release blue canvas camouflage camo pink zebra stripe print pattern
vans mismatch era pack lowtop lace up sneakers classic slip on release blue canvas camouflage camo pink zebra stripe print pattern
vans mismatch era pack lowtop lace up sneakers classic slip on release blue canvas camouflage camo pink zebra stripe print pattern
vans mismatch era pack lowtop lace up sneakers classic slip on release blue canvas camouflage camo pink zebra stripe print pattern
Images by: Vans

Previous ArticleNext Article