Nike SB keert de jaren zeventig met een speciale Pack!

De laatste paar maanden is Nike SB een fantastische comeback aan het maken met de Nike SB Dunk. De ene na de andere toffe colorway komt uit en we kunnen er geen genoeg van krijgen. Er komt nu dan ook een ‘Truck It’ Pack. Het Pack is een eerbetoon aan de weergaloze roadtrips uit de jaren zeventig. Scrol naar beneden als je meer te weten wilt komen over deze twee sneakers.

Nike SB Dunk ‘Truck It’ Pack | Closer look

In het pack gaan ze een High model uitbrengen en een Low model. Ze hebben allebei een geheel eigen kleur gekregen maar ze beschikken beide zeker over dezelfde stijl. Het hoge variant heeft een zwarte kleur gekregen en de lage versie een beige kleur. De upper van beide sneakers heeft een zacht suède materiaal gekregen. Daarnaast beschikken ze allebei over een zwarte outsole en sockliner en hebben ze een witte midsole. Nike SB heeft voor de details gekozen voor 3D effecten. De visuele aspecten eren het inspirerende tijdperk van de jaren zeventig. Op de Swoosh hebben ze verschillende strepen aangebracht die een beetje over elkaar heen lopen. Op het lage variant gaat dit van donker blauw naar licht blauw. Bij het hoge variant is dit van een rode kleur tot aan een oranje en gele kleur. Onder de Swoosh gaat dit verder met stiksels. Dit creëert het 3D effect. Dit effect komt terug op de tongtap en op de heeltap.

Helaas zijn er nog geen releasedata bekend van deze sneakers. Op dit moment worden ze in januari 2020 verwacht maar nog niets is zeker. We verwachten wel dat er binnenkort veel meer informatie bekend gemaakt gaat worden dus. We raden dan ook aan om onze releasekalender goed in de gaten te houden zodat je niks mist!


Nike SB Dunk Low 'Truck It'

CT6688-200 · Prijs vanaf €286,-

Naar alle aanbieders
Nike SB
Nike SB

Nike SB Dunk High 'Truck It'

BQ6826-003 · Prijs vanaf €140,-

Naar alle aanbieders
Nike SB
Nike SB
Nike SB
Images by: US_11

Previous ArticleNext Article