De Nike Blazer Mid ’77 Suede ‘Wolf Grey’ komt eraan!

De Nike Blazer Mid ’77 behoort tot één van de iconische modellen binnen de Nike collectie. Ze hebben al vele prachtige colorways gekend en natuurlijk niet te vergeten prachtige samenwerkingen. Binnen deze gigantische collectie komt er nog een colorway aan. We hebben het over de Nike Blazer Mid ’77 Suède ‘Wolf Grey’. Scroll naar beneden als je benieuwd bent hoe deze colorway eruit komt te zien.

Nike Blazer Mid ’77 Suede ‘Wolf Grey’ | Closer look

Het is Nike gelukt om een krachtige look te combineren met een zacht uiterlijk. Doormiddel van een suède upper hebben ze dit weten te creëren. Door de ‘Wolf Grey’ kleur die op de upper is geplaatst valt de sneaker ontzettend erg op, maar blijft hij wel subtiel en strak. Dit hebben ze nog meer uitgedrukt door een witte zool en witte Swoosh te gebruiken. Al met al heeft Nike een ontzettend strakke colorway weten te creëren.

Mocht jij van een rustige, maar ontzettend krachtige sneaker houden? Dan is deze sneaker zeker wat voor jou. Helaas moeten we wel mededelen dat er nog geen releasedatum bekend is gemaakt. We verwachten wel dat de sneaker rond de €100,- gaat kosten. We raden wel aan om onze releasekalender goed in de gaten te houden, want voor je het weet is de releasedatum bekend en dan ben jij degene die het als eerste weet!


Nike Blazer Mid ’77 Suede 'Wolf Grey'

CI1172-001 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
Blazer
Blazer
Blazer
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article