Skip to content
Brand

Sneakerjagers picks: New Balance sneakers voor het lenteseizoen

6 mei 2024 13:09
Sneakerjagers picks: New Balance sneakers voor het lenteseizoen

Nu we al hebben kunnen genieten van de eerste lentedagen, komt de nieuwe collectie van New Balance als geroepen. Of je nu op zoek bent naar een sportieve sneaker, een klassiek silhouet of ze allebei – bij New Balance vind je ze allemaal. Hier tonen we je Sneakerjagers’ favoriete sneakers uit de New Balance collectie.

New Balance 993 ‘Chive’

New Balance 993 'Chive'
Foto’s Sneakerjagers
New Balance 993 'Chive'

De New Balance 993 ‘Chive’ is een van de laatste releases van het Boston-based merk. De sneaker heeft een vrolijke colorway en gebruikt de materialen mesh, suède en leer. Het paar is onderdeel van de Made In USA lijn, dat ode brengt aan de productie van New Balance sneakers in Amerika.

De ABZORB-tussenzooldemping biedt demping en comfort. De ACTEVA demping levert veelzijdige, flexibele ondersteuning. Kortom, een comfortabele en stijlvolle sneaker voor dit seizoen.

New Balance 9060 ‘Clay Ash’

New Balance 9060
New Balance 9060

Een andere favoriet is de New Balance 9060 in de colorway ‘Clay Ash’. Het 9060 model heeft een chunky uitstraling. Het bovenwerk gebruikt de materialen mesh, leer en suède. De zool gebruikt verschillende kleuren en heeft opvallende elementen gekregen die voor grip zorgen. Op het middenpaneel verschijnt het welbekende N-logo.

610 ‘Moonbeam’ & ‘White’

New Balance 610

De New Balance 610 is sinds dit jaar weer te verkrijgen bij New Balance. Het outdoor silhouet heeft een grove buitenzool die tractie biedt bij elke stap. Het bovenwerk is van ademend mesh. Leren overlays geven de sneaker stevigheid en het model een dynamische look.

De sneaker is te verkrijgen in meerdere colorways. De ‘Moonbeam’ en ‘White’ colorway zijn onze persoonlijke favorieten, mede door hun ingetogen kleuren die bij iedere outfit passen.

New Balance T500

New Balance T500
New Balance T500

Tot slot hebben we de New Balance T500 geselecteerd, een strakke sneaker met een ingetogen colorway. Het silhouet werd in 1982 uitgebracht en is altijd een beetje onder de radar gebleven. Tot nu! Het model is met zijn vintage uitstraling en zachte kleuren een perfecte sneaker voor de lente.

We hopen dat we je een beetje konden inspireren met enkele picks uit de New Balance collectie. Mocht je favoriete sneaker er nu niet tussen staan, klik dan snel op de knop hieronder.