Nike geeft de Air Force 1 wederom een gewaagde look!

Het is niet de eerste keer dat Nike de Air Force 1 een wild uiterlijk bezorgd. Eerder zagen we al verschillende colorways die over een ‘Snake skin’ materiaal beschikten. Nu hebben ze ervoor gekozen om deze iconische sneaker een ‘Crocodile skin’ te geven. En het uiterlijk van de sneaker is werkelijk ongekend.

De Nike Air Force 1 ‘Snakeskin’ die een tijdje geleden is uitgekomen is nog steeds in heel veel maten beschikbaar bij verschillende retailers. Check daarom in sneaker zoekmachine of jou maat hier nog bij zit en zorg dat je hem toevoegt aan je collectie!

Nike Air Force 1 PRM ‘Red Bark’ | De details

De gehele sneaker beschikt over de ‘Crocodile skin’ materiaal. Echter is het niet aangebracht in de groene kleur die je hier snel bij zou verwachten. De toebox en de zijkant van de sneaker zijn namelijk bordeaux rood gekleurd. Deze kleur zien we tevens ook terug op de outsole van de sneaker. Daarnaast zijn de rest van de lagen op de upper in een rode kleur aangebracht. De Swoosh, de veters zijn in een sail kleur geplaatst waardoor de sneaker een echte eye-catcher wordt.

Helaas kunnen we nog niks vertellen over een releasedatum. We verwachten wel dat de sneaker rond de €130,- gaat kosten net zoals de ‘Snakeskin’ colorway. De kans is wel groot dat er binnenkort meer informatie bekend gemaakt gaat worden over deze sneaker dus houd onze website dan ook goed in de gaten.


Nike Air Force 1 PRM 'Red Bark'

CV5567-200 · Prijs vanaf €234,-

Naar alle aanbieders
air force 1
air force 1
air force 1
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article