Mogelijke releasedatum van de adidas Yeezy 700 V3 ‘Azael’ is bekend!

Een paar maanden geleden zijn er voor het eerst foto’s en beelden verschenen van een vernieuwde versie van het adidas yeezy 700 model. Namelijk de adidas Yeezy 700 V3 ‘Azael’. Nu is de mogelijke releasedatum bekend gemaakt en hij komt sneller dan je denkt!

Daarnaast zagen we natuurlijk dat Kanye West een enige tijd geleden dit nieuwe adidas Yeezy model aan een groot iemand in de sneaker scene gaf. Dit was natuurlijk de enige echte DJ Khaled. Hij trok dit model uit en overhandigde ze aan de artiest en ging vervolgens op z’n sokken weer verder. Hieronder kun je de beelden van dit mooie moment bekijken.

adidas Yeezy 700 V3 ‘Azael’ | FW4980

Laten we nu eens kijken naar het uiterlijk van de sneaker. Het silhouet van de adidas Yeezy 700 V1 en V2 zien we enigszins wel terug maar het verschil is wel enorm groot. De basis van de upper is dan ook voornamelijk wit van kleur en hierboven op is er nog een wat gelige witte cage laag geplaatst. Het leuke aan deze laag is dat glow in the dark is! Daarnaast hebben ze een zwarte tong en veters aangebracht. Wat betreft de zool wordt er verwacht dat er geen BOOST meer in zit. De kans is groot dat er een geheel nieuwe zool is ontworpen voor extra comfort.

23 december wordt deze sneaker dan eindelijk verwacht. Het prijskaartje van deze sneaker is nog niet honderd procent bekend. Naar verwachting zal hij rond de €220,- gaan kosten maar we verwachten hier binnenkort meer informatie over. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten zodat je niks mist!


adidas Yeezy 700 V3 'Azael'

FW4980 · Prijs vanaf €564,-

Naar alle aanbieders
Images by: @kickwhoshow

Previous ArticleNext Article