De futuristische Nike Adapt Huarache krijgt een nieuwe colorway

De innoverende Nike Adapt Huarache krijgt een nieuwe colorway voor het einde van het jaar. Nog voor de feestdagen zal namelijk de Adapt Huarache uitkomen in de “Black/ Racer Blue” colorway.

In 1991 is de Nike Huarache voor het eerst uitgekomen en de sneaker had een nog nooit eerder vertoond design van Tinker Hatfield. Het van neopreen gemaakte bovenwerk biedt een stevig en op maat gemaakt gevoel aan de voet. Sinds de introductie van de Nike Adapt Huarache is deze eigenschap aangevuld door de Nike FitAdapt-technologie. Dit is een platform dat samen met de gebruiker van de schoen wordt bijgewerkt en ontwikkeld. Deze ontwikkeling draagt bij aan het ontwikkelen van de perfecte multifunctionele schoen voor dagelijks gebruik.

De futuristische Adapt Huarache is dus gericht op dagelijks gebruik met een app-gestuurd mechanisme met de Nike FitAdapt-technologie. Nadat eerder dit jaar al verschillende colorways zijn uitgekomen, heeft de Adapt Huarache nog een release voor het einde van het jaar. De “Black/ Racer Blue” colorway zal sportieve gele details op de hiel, tong en binnenzool hebben.

De Adapt Huarache “Black/ Racer Blue” zal uitkomen op 12 december 2019. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €349,- en zal verkrijgbaar zijn bij Nike en verschillende retailers. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuwe releases.


Nike Sportswear Adapt Huarache

CT4092-001 · Prijs vanaf €230,-

Naar alle aanbieders
Nike Adapt Huarache "Black/ Racer Blue"
Nike Adapt Huarache "Black/ Racer Blue"
Nike Adapt Huarache "Black/ Racer Blue"
Nike Adapt Huarache "Black/ Racer Blue"
Images by Nike

Previous ArticleNext Article