Nike SB combineert twee Skate Classics voor de ‘Hack pack’!

Nike SB heeft ons al verblijd met verschillende colorways en modellen en hier gaan ze absoluut mee verder. Ditmaal hebben ze ervoor gekozen om de Nike SB Blazer en de Nike SB Bruin een make-over te geven. In deze pack, genaamd Hack Pack, hebben ze allemaal verschillende aspecten gecombineerd met een fantastische uitkomst.

Nike SB ‘Hack Pack’ | Closer look

De geruchten gaan dat ze deze twee colorway hebben gerealiseerd door inspiratie te halen uit vroeger. Door de sneaker kapot te maken konden ze de sneaker ‘hacken’. Op deze manier konden ze geheel hun eigen draai eraan geven. De Nike SB Blazer heeft een uitzonderlijk gewaagd uiterlijk. Ze hebben verschillende extra lagen aangebracht. Op de midsole vind je een extra laag en ze hebben een dubbele tong geplaatst, de eerste wit gekleurd en de tweede rood. De Swoosh hebben ze geplaatst alsof hij eraf is gerukt. Dit geeft een zeer unieke en toffe look. Daarnaast hebben ze twee grote blauwe Swooshes op de heel en de voorkasnt geplaatst. Tevens hebben ze nog grijze lagen aangebracht. De Nike SB Bruin is iets subtieler. De basis van deze upper is in een witte kleur aangebracht en beschikt over verschillende beige layers. Daarnaast zijn er nog subtiele groene details aangebracht.

Deze pack zal in januari 2020 verwacht worden. Helaas is er verder nog helemaal geen informatie over bekend. Er zijn ook nog geen prijzen vastgesteld. Echter verwachten we hier binnenkort meer informatie over. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten!


Nike SB Blazer Edge Hack Pack Release Date
Nike SB Blazer Edge Hack Pack Release Date
Nike SB Blazer Edge Hack Pack Release Date
Nike SB Blazer Edge Hack Pack Release Date

Nike SB Bruin Edge Hack Pack Release Date
Images by: @sneakpeekicks / @nikesbornothing


Previous ArticleNext Article