Deze week released er een nieuwe aantrekkelijke Air Force 1 voor dames

Dit jaar zijn er al enorm veel nieuwe colorways uitgekomen voor Nike’s Air Force 1, zowel colorways voor heren als voor vrouwen. Ook nu komt er morgen, 6 december 2019, een nieuwe colorway uit voor dames. De colorway zal Nike WMNS Air Force 1 ’07 LX ‘Purple Agate’.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van textiel in een lila kleur. Zoals je kan zien is Swoosh voor een gedeelte bedenkt doordat de upper erover heen valt. De Swoosh heeft echter wel een andere kleur gekregen, namelijk een lichtblauwe kleur die wel dicht tegen paars aan ligt. Ook de stitching is oranje, om zo wat extra contrast toe te voegen. Daarnaast heeft de rubberen zool een blauwe kleur gekregen. Als finishing touch hebben ze de tong binnenste buiten geplaatst, om zo de hoofden van voorbijgangers om te laten draaien om toch nog een keer goed te kijken.

Morgen, 6 december 2019, komt de sneaker in de ‘Purple Agate’ uit bij verschillende retailers. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview en bekijk hieronder de mooie foto’s van deze sneaker die 43Einhalb heeft gemaakt.


Nike WMNS Air Force 1 '07 LX 'Purple Agate'

CT7358-500 · Prijs vanaf €293,-

Naar alle aanbieders
Purple Agate
Purple Agate

Previous ArticleNext Article