De adidas UltraBoost zal in een nieuw jasje verschijnen!

Er is een geheel nieuwe tijd aangebroken voor de adidas UltraBoost. Vorig jaar zagen we natuurlijk de adidas UltraBoost 19 verschijnen en dat kan maar een ding betekenen. De adidas UltraBoost 20 is onderweg. Ondanks dat het de 2020 editie is komt hij sneller dan je denkt en ook nog eens in meerdere colorways.

Ditmaal zijn ze de samenwerking aangegaan met International Space Station U.S. National Laboratory. Samen met hun hebben ze verschillen gedetailleerde aanpassingen gemaakt aan populaire sneaker. Ze hebben er onder andere voor gezorgd dat doormiddel van versterkte weefsels de primeknit upper comfortabeler is dan ooit.

adidas UltraBoost 20 | Closer look

Wat verder het meest opvalt zijn de iriserende details op de midsole. Doormiddel van de paars/blauw achtige kleur op dit gedeelte van de sneaker is het in iedere colorway een echte eyecatcher. er zullen vier colorways verschijnen die beschikken over deze kleurrijke. De colorways hebben een rode, zwarte, grijze en blauwe upper gekregen. Daarnaast zullen er nog twee colorways verschijnen met een licht grijze en zwarte upper die subtiele iriserende details heeft gekregen en een witte mid-soel. Ten slotte komen ze natuurlijk met een full-black colorway.

Deze sneakers zullen alleen 5 december, 6 december of 7 december op de markt verschijnen. Voor €180,- kunnen ze binnenkort al van jou zijn. Mocht je benieuwd zijn wanneer welke sneaker precies uit gaat komen. Check dan even onze releasekalender.


adidas Ultra Boost 20 'Red'

FV8451 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders

adidas Ultraboost 20 'Tech Indigo'

FV8450 · Prijs vanaf €214,-

Naar alle aanbieders
UltraBoost

adidas Ultraboost 20 'White/Blue'

EG0755 · Prijs vanaf €144,-

Naar alle aanbieders
UltraBoost

ISS U.S. National Laboratory X adidas ultraboost 20

EG1341 · Prijs vanaf €137,-

Naar alle aanbieders
UltraBoost

adidas Ultraboost 20 'BlueBlack'

EG0692 · Prijs vanaf €148,-

Naar alle aanbieders

adidas Ultraboost 20 'Dash Grey'

EG0695 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders
UltraBoost

adidas Performance Ultraboost 20

EG0691 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders
UltraBoost
Images by: adidas

Previous ArticleNext Article