222 resultaten · pagina 1 van 2

Adidas Ultra Boost

Adidas noemde de Adidas Ultra Boost “The Greatest Running Shoe Ever” en is daarmee niet alleen populair bij hardlopers maar ook style iconen en sneakerheads. Dit komt natuurlijk door de geweldige demping die de Boost technologie met zich mee brengt.

Kanye West maakte de Ultra Boost hot 

Rapper en style icoon Kanye West was al heel snel fan van de Boost technologie en droeg de Ultra Boost tijdens vele concerten en zelfs tijdens zijn optreden bij de Billboard Music Awards. Hierdoor kreeg de Ultra Boost een gigantische boost in populariteit en was de sneaker al lang niet meer zomaar een hardloopschoen maar een lifestyle sneaker die gedragen werd door menig sneakerhead. 

De vier elementen 

De Ultra Boost beschikt over vier verschillende elementen die de sneaker zo comfortabel maken en die het “The Greatest Running Shoe Ever” maken. Om te beginnen met de Boost zool. De zool zorgt ervoor dat er zo veel mogelijk energie terug wordt gegeven tijdens het hardlopen. De Primeknit upper zorgt ervoor dat de sneaker perfect om je voet gaat zitten. De Heel Frame bij de hak zorgt ervoor dat je meer stabiliteit hebt. Tenslotte is er een Torsion Bar onder op de schoen. Die zorgt ervoor dat je loopbeweging zo perfect mogelijk is. 

 

De vele kleuren en soorten van de Ultra Boost

De Ultra Boost Triple Black blijft het populairst. Bekijk hier bijvoorbeeld de pagina van de adidas Ultra Boost Black. Daarnaast zijn er ook verschillende samenwerkingen uitgekomen. Bijvoorbeeld de Game Of Thrones x adidas.

De Ultra Boost heren en de Ultra Boost dames zijn erg populair. Ditzelfde geldt voor de adidas Ultra Boost heren sale en de adidas Ultra Boost dames sale.