Sneakersnstuff opent in Tokyo een nieuwe locatie en released hierbij een sneaker!

Sneakersnstuff heeft aangekondigd dat ze een nieuwe locatie gaan openen! Om bij deze locatie te komen moet je wel een kleine reis. Hij gaat namelijk geopend worden in Tokyo. Binnen deze locaties gaan drie gebouwen vallen. In een van deze gebouwen komen fysieke winkels en een SNS Cafe. Speciaal om dit eren hebben ze een leuke verrassing voorbereidt.

SNS Tokyo is designed door Jenny Askenfors van Bofink Design. Hij designed alle grote SNS architecturen en heeft dit keer weer wat moois gemaakt. Door de Zweedse SNS stijl te combineren met de Japanse stijl heeft hij ervoor gezorgd dat een mooi geheel is geworden.

SNS X adidas UltraBOOST 19 | Closer look

Bij deze opening moet natuurlijk weer iets speciaal verschijnen. Daarom hebben ze ervoor gekozen om samen met adidas een krachtige sneaker te creëren die voldoet aan alle eisen. Ze hebben in dit geval dan ook gekozen voor de adidas UltraBOOST 19. Ten eerste hebben ze door de flyknit upper een neon gele kleur te geven en de sock-liner een blauwe kleur te geven hebben ze deze sneaker een krachtige Zweedse look gegeven. Daarnaast beschikt de sneaker over een witte midsole en mudguard. Het gedeelte waarmee de veters met elkaar verbonden worden en de heel hebben tevens ook een witte kleur gekregen. Om het af te maken hebben ze iets speciaals bedacht. Op de hak van de sneaker hebben ze een Sneakersnstuff logo geplaatst maar in verschillende kleuren. Op de linker sneaker is hij blauw van kleur en op de rechter geel. Dit zie je ook terug bij het adidas logo op de tonguetab en omlijning op de heel.

Helaas moeten we jullie mededelen dat deze sneaker niet in Europa gaat releasen. Het wordt namelijk een Tokyo Exclusive release. 6 december 2019 gaat hij daar uitkomen dus tenzij je nu snel een vliegticket naar Tokyo boekt is de kans klein dat je erbij kan zijn. De kans is natuurlijk wel groot dat hij snel doorverkocht gaat worden dus mocht je toch heel veel interesse hebben dan kun je kijken of hij ergens anders al verkrijgbaar is.


Sneakersnstuff
Sneakersnstuff
Sneakersnstuff

Images by: SNS

Previous ArticleNext Article