Officiële foto’s van de Nike SB x Air Jordan 1 Low ‘Lance Mountain’ zijn eindelijk bekend!

De Nike SB x Air Jordan 1 Low ‘Lance Mountain’ is een sneaker die we de laatste tijd al vaker voorbij hebben zien komen. De skateboarder Erik Koston hebben we dit paartje al zien teasen en daarnaast zijn er al verschillende foto’s verschenen. Echter zijn er nooit officiële foto’s verschenen, tot nu! De lang verwachte officiële foto’s zijn eindelijk verschenen! Scroll naar beneden als je meer te weten wilt komen over deze sneaker.

We hebben al vaker zo’n colorway gezien tussen de samenwerking van Nike SB en Air Jordan. Dit was namelijke op de Nike SB x Air Jordan 1 OG ‘LA To Chicago’ en de Nike SB x Air Jordan 1 OG ‘NYC to Paris’. Kort gezegd hebben ze bij deze colorways de ene colorway boven de andere geplaatst. Bij de ‘Lance Mountain’ colorway hebben ze het iets anders aangepakt maar het concept zie je hierin wel terug.

Nike SB x Air Jordan 1 Low ‘Lance Mountain’ | Closer look

Wat hebben ze precies gedaan dan? Ten eerste hebben ze twee Air Jordan 1 colorways gebruikt. De Air Jordan 1 High Retro ‘UNC’ en de Air Jordan 1 High ‘Royal’. De eerste colorway hebben ze verwerkt in de linker sneaker en is licht blauw met wit van kleur. De tweede colorway is in de rechter sneaker verwerkt en heeft een donker blauwe met zwart van kleur. Deze kleuren zie je ook terug in de binnenvoering, tongue tab en de outsole. Boven deze twee colorways hebben ze een extra laag geplaatst. Deze laag hebben ze in een beige/gouden kleur aangebracht. Ten slotte hebben ze het paartje geleverd met witte, licht blauwe en zwarte veters. Op deze manier kun je, je creativiteit lekker in de loop laten gaan.

Vrijdag 6 december 2019 moet je op tijd klaar zitten want in de huidige sneaker scene is er geen zekerheid meer. Dit paartje zal dan vanaf €89,- verkocht worden en je moet je best doen om er voor te zorgen dan jij hem aan je collectie kan toevoegen. Wij van Sneakerjagers wensen je alvast veel succes!


Nike SB X Air Jordan 1 Low 'Desert Ore' - SNKRS DAY Exclusive Access

CJ7891-200 · Prijs vanaf €213,-

Naar alle aanbieders
Nike SB Air Jordan 1 Low Desert Ore CJ7891-200 2019 Release Date
Nike SB Air Jordan 1 Low Desert Ore CJ7891-200 2019 Release Date
Nike SB Air Jordan 1 Low Desert Ore CJ7891-200 2019 Release Date
Nike SB Air Jordan 1 Low Desert Ore CJ7891-200 2019 Release Date
Nike SB Air Jordan 1 Low Desert Ore CJ7891-200 2019 Release Date
Nike SB Air Jordan 1 Low Desert Ore CJ7891-200 2019 Release Date

Images by: Nike

Previous ArticleNext Article