BLACK FRIDAY: Bij JD Sports kun je tot wel 40% korting krijgen! (Dames)

Het is eindelijk zover! Black Friday is volop aan de gang en onze partner JD Sports is natuurlijk ook van de partij. De actie is niet normaal! Je kan tot wel 40% korting bemachtigen op een geselecteerd aantal artikelen. Wij hebben natuurlijk een mooie top 10 samengesteld van alle sneakers die te verkrijgen zijn binnen deze actie voor dames. Mocht jou paartje er toch niet tussen zitten, niks aan de hand. Op de site van JD Sports kan je kiezen uit nog veel meer paartjes!

Voor de laatste Black Friday acties houdt je natuurlijke de nieuwe Sneakerjagers Black Friday Sneaker Guide in de gaten. Hier vind je een compleet overzicht van alle sneakershops die veel voordeel bieden in de week van Black Friday en Cyber Monday. We updaten deze pagina meerdere keren per dag zodat je alles ziet en nooit iets mist.


1. Nike Air Max 270 React

Nike Air Max 270 React Dames

2. Vans Era Platform

Vans Era Platform Dames

3. adidas Originals Falcon

adidas Originals Falcon Dames

4. Puma Cali Embossed

PUMA PUMA Cali Embossed Dames

5. adidas Originals Falcon 2000

adidas Originals Falcon 2000 Women's

6. Converse All Star Lift Ox Platform

Converse All Star Lift Ox Platform Dames

7. Puma Nova Hypertech Dames

PUMA Nova Hypertech Dames

8. Nike Signal D/MS/X

Nike Signal D/MS/X Dames

9. adidas Originals Ozweego 

adidas Originals Ozweego Women's

10. Nike Air Max 720

Nike Air Max 720 Women's

Previous ArticleNext Article