BLACK FRIDAY: Bemachtig een nieuw paartje sneakers met wel 40% korting bij JD Sports

Met wel 40% korting kan jij nu je nieuwe sneakers shoppen tijdens Black Friday bij JD Sports. Met heel veel toffe en vooral mooie sneakers kan jij jezelf helemaal klaarstomen voor de feestdagen die eraan komen. Bij JD Sports is net de Black Friday Sale van start gegaan waardoor je 40% korting krijgt!

Wij zouden onszelf niet zijn als wij hier niks mee deden, dus hebben we een top vijf in elkaar gezet voor jou. Deze top 5 bestaat uit sneakers voor heren en dames. Bij de actie van JD Sports hoef je GEEN gebruik te maken van een actiecode en wordt de korting gelijk verrekent tijdens het afrekenen. Scroll gauw naar beneden om onze 5 keuzes te checken en te shoppen.

Voor de laatste Black Friday acties houdt je natuurlijke de nieuwe Sneakerjagers Black Friday Sneaker Guide in de gaten. Hier vind je een compleet overzicht van alle sneakershops die veel voordeel bieden in de week van Black Friday en Cyber Monday. We updaten deze pagina meerdere keren per dag zodat je alles ziet en nooit iets mist.


JD Sports Black Friday


JD Sports Black Friday


JD Sports Black Friday
Images by JD Sports

Previous ArticleNext Article