Release Reminder van de Air Jordan 1 High ‘Bloodline’

Jordan Brand is deze vrijdag weer terug met een lang verwachten Air Jordan 1 High. Aankomende vrijdag, 29 november 2019, komt de Air Jordan 1 Retro OG High ‘Bloodline’ uit en is onderdeel van de Fearless One’s collectie. Dit Chicago Bulls kleuren schema is geïnspireerd op een Jordan Brand reclame uit 1985.

De colorway heeft de herkenbare zwart en witte kleuren te vergelijken met de Air Jordan 1 High ‘Panda’. De witte kleur zit op de tong, toebox en midfoot. De rest van de sneaker is bedekt met zwart premium leer. De sneaker krijgt een extra look door de rode lijnen die rond om alle delen van de sneaker gaan en een extratje geven aan de klassieke ying en yang colorway. Door deze rode lijnen komt ook de naam ‘Bloodline’. Een mooi detail zit op de insole waar de zin “Who said men was not meant to fly” staat. Deze zin is een verwijzing naar de reclame uit 1985. De sneaker komt standaard met rode veters, maar kunnen we ook andere veters verwachten aangezien dit met elke Air Jordan 1 High gebeurd. Om de sneaker af te ronden zit het bovenwerk op een witte misole en rode outsole.

De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Bloodline’ released op 29 november 2019 voor €150,- bij onder andere Nike om 09:00 uur. Check hieronder de afbeeldingen en houd de Black Friday pagina in de gaten voor de beste deals van deze week!


Air Jordan 1 Retro High OG 'Bloodline'

555088-062 · Prijs vanaf €312,-

Naar alle aanbieders
air jordan 1 retro high og bloodline who said man was not meant to fly 555088 062 black white gym red release date info photos price
air jordan 1 retro high og bloodline who said man was not meant to fly 555088 062 black white gym red release date info photos price
air jordan 1 retro high og bloodline who said man was not meant to fly 555088 062 black white gym red release date info photos price
air jordan 1 retro high og bloodline who said man was not meant to fly 555088 062 black white gym red release date info photos price
Images by Nike

Previous ArticleNext Article