Sneaker podcast ‘On Air’ aflevering 8 staat nu voor je klaar 262

Vanaf vandaag, vrijdag 22 november, kun jij kijken of luisteren naar de achtste aflevering van de Sneakerjagers podcast ‘On Air’. Valerio en Non krijgen in deze aflevering weer twee geweldige gasten aan tafel in onze studio in Amsterdam. 

Alain van Duuren:

De meeste mensen in de sneakerwereld kennen Alain van Duuren als de eigenaar van de inmiddels gesloten Rotterdamse shop ‘Lijfstijl’ Die winkel aan de Westewagenstraat was één van de meest populaire sneakershops in Nederland. De meest bekende ‘collab’ van de voormalige winkel in Rotterdam is ongetwijfeld de New Balance 577BGP x LFSTL ‘Kakkerlak’ of ‘Cockroach’ Dit paar werd uitgebracht in 2008 en ontworpen door Alain. In de podcast vertelt hij uitgebreid over de toenmalige samenwerking met New Balance en hoe dit proces verliep. De sneaker is nog steeds voor héél veel liefhebbers de ultieme grail. Uiteraard heeft hij ook een paartje mee. (kijken op Youtube dus!)

Alain is nu actief als MC in het collectief Heartbreak (die toeren langs diverse poppodia in Nederland) Ook is hij event organisator, eigenaar van Small&Tall agency en docent aan de hogeschool van Rotterdam. Never a dull moment dus met Alain!

Josine Michels:

Deze sneakerliefhebber is eigenaresse van webshop/blog www.ontheblockshop.com die zich richt op girls only Streetwear die zijn oorsprong vindt in de Californische surf en skatecultuur.

Josine Michels, die een achtergrond heeft als webdesigner, begon zo’n 7 jaar geleden met een online streetwearshop voor vrouwen met een hele simpele reden: haar persoonlijke wens om streetwear voor dames online te kopen! Toen zij begon was het aanbod daarin erg schaars. 

In haar (web)shop vindt je onder andere OBEY, Stussy, Dickies, Carhartt,Vans en andere.

Naast de webshop heeft Josine een winkel in Amsterdam aan de Prins Hendrikkade 8. In deze winkel organiseert ze regelmatig launches en samenwerkingen met female-focused brands. Een winkel die je dus niet kan overslaan als je Amsterdam bezoekt. Genoeg onderwerpen voor Valerio en Non om te bespreken met deze  ondernemende powergirl. 

De gloednieuwe 8e aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ is te beluisteren of te zien vanaf vrijdag 22 november 2019 op Spotify, Apple podcast of Youtube. 

Previous ArticleNext Article

Pieter Pauwels van Panthers sneakerstore & Locker Room Brussel is te gast in de Sneakerjagers ‘On Air’ Podcast 83

In aflevering 3 van seizoen 2 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast hebben we onze eerste internationale gast. Pieter Pauwels, misschien wel de bekendste sneaker connaisseur van België, schuift aan tafel in onze podcast studio in Amsterdam. Zijn sneaker en streetwear shops in Brussel zijn wereldberoemd in België en ver daarbuiten. Pieter kocht op zijn 13e zijn eerste paartje sneakers en is sindsdien verslaafd aan het product, het wereldje, Jordans en verzamelen. Vroeger vond hij zichzelf een weirdo, nu wordt hij in België gezien als pionier in de sneakerwereld.  

In zijn Panthers store aan de Adolphe Maxlaan 3 in Brussel, verkoopt hij merken als adidas, Vans, Nike, ASICS, Reebok en Puma. De passie voor basketbal, sneakers en muziek wordt hier vertaald in een unieke winkelervaring. Als je Brussel bezoek moet je hier zeker gaan kijken maar je kunt natuurlijk ook terecht in zijn uitgebreide webshop. Dat geldt ook voor zijn Locker Room Store aan de Rue du Lombard 11 waar je als Basketball en Jordan liefhebber helemaal los kan gaan. 

In de podcast verteld Pieter uitgebreid over zijn ervaring als retailer in de sneakerwereld, hoe deze is veranderd de afgelopen jaren en de invloed van basketbal en Jordan in zijn carrière. Maar ook over zijn collabs, samenwerking met merken en zijn eigen persoonlijke sneaker collectie. Valerio en (co-host) David de Ruiter (mercer) horen veel nieuwe feitjes en weetjes in deze aflevering! De podcast met Pieter Pauwels is te beluisteren of te zien vanaf vrijdag 20 februari om 20.00 uur. 

Ted van sneakerstore Epic in Breda is te gast in de Sneakerjagers ‘On Air’ Podcast 70

Heel Brabant kent zijn Epic Store aan de Lange Brugstraat in Breda. De sneakershop is dan ook al jaren toonaangevend als het gaat om sneakers. Super dus dat Ted aanschuift aan de tafel van onze podcast in Amsterdam. Want zijn kennis en ervaring willen we natuurlijk graag horen.

Bij Epic kun je terecht voor labels als Nike, Karhu, Puma, New Balance, Vans en adidas. Je vindt hier modellen en colorways die je niet zo snel zal tegenkomen bij grote landelijke ketens. Epic biedt hierdoor een behoorlijk uniek assortiment aan die uiteraard ook online verkrijgbaar is. 

In de podcast verteld Ted over zijn ervaring als retailer in de sneakerwereld, hoe deze is veranderd de afgelopen jaren en waar hij zijn inspiratie vindt. Maar ook over zijn eigen verzameling, zijn passie voor basketbal en liefde voor details en materialen als het om zijn sneakerassortiment gaat. 

Valerio en (co-host) David de Ruiter (Mercer) hebben dus de handen vol aan deze gedreven en gepassioneerde ondernemer. De 3e aflevering van seizoen 2 is nu te zien via YouTube of te beluisteren via Spotify en Apple Podcasts

De derde aflevering van seizoen twee Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast staat nu live! 46

Vanaf heden kun jij kijken of luisteren naar de derde aflevering van het tweede seizoen Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast. Valerio en (co host) David de Ruiter krijgen in deze aflevering weer twee ‘sneakerfreaks’ aan tafel in onze podcast studio in Amsterdam.

Ted van Eldik

Heel Brabant kent zijn Epic Store aan de Lange Brugstraat in Breda. De sneakershop is dan ook al jaren toonaangevend als het gaat om sneakers. Super dus dat Ted aanschuift aan de tafel van onze podcast in Amsterdam. Want zijn kennis en ervaring willen we natuurlijk graag horen.

Bij Epic kun je terecht voor labels als Karhu, Puma, New Balance, Vans en Nike. Je vindt hier modellen en colorways die je niet zo snel zal tegenkomen bij grote landelijke ketens. Epic biedt hierdoor een behoorlijk uniek assortiment aan die uiteraard ook online verkrijgbaar is. 

In de podcast verteld Ted over zijn ervaring als retailer in de sneakerwereld, hoe deze is veranderd de afgelopen jaren en waar hij zijn inspiratie vindt. Maar ook over zijn eigen verzameling, zijn passie voor basketbal en liefde voor details en materialen als het om zijn sneakerassortiment gaat. 

Pieter Pauwels 

Helemaal gaaf! Pieter Pauwels, misschien wel de bekendste sneaker connaisseur van België, is te gast in onze podcast studio in Amsterdam. Zijn sneaker en streetwear shops Panthers en Locker Room in Brussel zijn wereldberoemd in België en ver daarbuiten. Pieter kocht op zijn 13e zijn eerste paartje Sneakers en is sindsdien verslaafd aan het product, het wereldje, Jordan en verzamelen. Vroeger vond hij zichzelf een weirdo, nu wordt hij in België gezien als pionier in de sneakerwereld.  

In zijn Panthers store aan de Adolphe Maxlaan 3 in Brussel, verkoopt hij merken als adidas, Vans, Nike, Yeezy en Puma. De passie voor basketbal, sneakers en muziek wordt hier vertaald in een unieke winkelervaring. Als je Brussel bezoek moet je hier zeker gaan kijken maar je kunt natuurlijk ook terecht in zijn uitgebreide webshop. Dat geldt ook voor zijn Locker Room Store aan de Rue du Lombard 11 waar je als Basketball en Jordan liefhebber helemaal los kan gaan. 

In de podcast verteld Pieter uitgebreid over zijn ervaring als retailer in de sneakerwereld, hoe deze is veranderd de afgelopen jaren en de invloed van basketbal en Jordan in zijn carrière. Maar ook over zijn collabs, samenwerking met merken en zijn eigen persoonlijke sneaker collectie. 

De 3e aflevering van seizoen 2 is te zien of te beluisteren via SpotifyApple Podcasts  of via YouTube