Sneaker podcast ‘On Air’ aflevering 8 staat nu voor je klaar

Vanaf vandaag, vrijdag 22 november, kun jij kijken of luisteren naar de achtste aflevering van de Sneakerjagers podcast ‘On Air’. Valerio en Non krijgen in deze aflevering weer twee geweldige gasten aan tafel in onze studio in Amsterdam. 

Alain van Duuren:

De meeste mensen in de sneakerwereld kennen Alain van Duuren als de eigenaar van de inmiddels gesloten Rotterdamse shop ‘Lijfstijl’ Die winkel aan de Westewagenstraat was één van de meest populaire sneakershops in Nederland. De meest bekende ‘collab’ van de voormalige winkel in Rotterdam is ongetwijfeld de New Balance 577BGP x LFSTL ‘Kakkerlak’ of ‘Cockroach’ Dit paar werd uitgebracht in 2008 en ontworpen door Alain. In de podcast vertelt hij uitgebreid over de toenmalige samenwerking met New Balance en hoe dit proces verliep. De sneaker is nog steeds voor héél veel liefhebbers de ultieme grail. Uiteraard heeft hij ook een paartje mee. (kijken op Youtube dus!)

Alain is nu actief als MC in het collectief Heartbreak (die toeren langs diverse poppodia in Nederland) Ook is hij event organisator, eigenaar van Small&Tall agency en docent aan de hogeschool van Rotterdam. Never a dull moment dus met Alain!

Josine Michels:

Deze sneakerliefhebber is eigenaresse van webshop/blog www.ontheblockshop.com die zich richt op girls only Streetwear die zijn oorsprong vindt in de Californische surf en skatecultuur.

Josine Michels, die een achtergrond heeft als webdesigner, begon zo’n 7 jaar geleden met een online streetwearshop voor vrouwen met een hele simpele reden: haar persoonlijke wens om streetwear voor dames online te kopen! Toen zij begon was het aanbod daarin erg schaars. 

In haar (web)shop vindt je onder andere OBEY, Stussy, Dickies, Carhartt,Vans en andere.

Naast de webshop heeft Josine een winkel in Amsterdam aan de Prins Hendrikkade 8. In deze winkel organiseert ze regelmatig launches en samenwerkingen met female-focused brands. Een winkel die je dus niet kan overslaan als je Amsterdam bezoekt. Genoeg onderwerpen voor Valerio en Non om te bespreken met deze  ondernemende powergirl. 

De gloednieuwe 8e aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ is te beluisteren of te zien vanaf vrijdag 22 november 2019 op Spotify, Apple podcast of Youtube. 

Previous ArticleNext Article