De langverwachte PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘Para-Noise’ Release Reminder

Het is eindelijk zover: de PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘Para-Noise’ komt uit. De lang verwachte Nike Air Force 1 make over door de Koreaanse K-pop ster G-Dragon zal op zaterdag 23 november releasen.

Het merk van de Koreaanse K-pop ster PEACEMINUSONE heeft al verschillende samenwerkingen achter de rug maar dit is de eerste met Nike. Er is veel tijd gestoken in de release van deze Nike Air Force 1 speciaal voor het feit dat de K-Pop legende is ontslagen uit het leger.

De Air Force 1 heeft een zwarte upper met verschillende versleten details. De Swoosh is daarentegen wit en de veters ook. Opvallend is dat de veters een stuk dikker zijn dan we normaal gewend zijn. Ook is er op de tong een margriet te zien, het logo van het merk van G-Dragon. Op de witte zool zijn verschillende zwarte vegen te zien. Als finishing touch zijn de inlegzolen aangekleed met een op graffiti geïnspireerde print. Op deze inlegzolen staat een madeliefje met druipende tekst.

De PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘Para-Noise’ wordt op 23 november 2019 verwacht bij via raffles bij Nike en verschillende retailers voor een nieuwprijs van €200. Ook zijn er retailers die de schoen om 09:00 ‘s-ochtends in hun webshops zullen aanbieden. Zorg dat je snel bent want deze release is gewild! Houd de sneaker release kalender goed in de gaten voor meer updates over nieuwe release.


PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘07 'Para?Noise'

AQ3692-001 · Prijs vanaf €300,-

Naar alle aanbieders
 PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 "Para-Noise"
 PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 "Para-Noise"
 PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 "Para-Noise"
 PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 "Para-Noise"
Images by Nike

Previous ArticleNext Article