Sneakersnstuff en adidas gaan terug in de tijd en creëren een nieuwe colorway!

Sneakersnstuff en adidas hebben al een flinke geschiedenis achter de rug. Ze hebben samen al verschillende mooie colorways op de markt gebracht en daar gaan ze het niet bij houden. Er staat wederom een nieuwe colorway op het programma. Voor deze colorway zijn ze terug gegaan naar de roots van Sneakersnstuff. Ze zijn terug gegaan naar het gebied waar het bedrijf geboren is. Namelijk het prachtige Södermalm.

Erik Fagerlind en Peter Jansson hebben in 1999 het bedrijf Sneakersnstuff opgericht. Dit gebeurde allemaal in Stockholm, Zweden. Echter was het niet zomaar Stockholm, maar in het stadsdeel Södermalm. Op dit bijzondere eiland gebeurde alle magie. Wat is dan mooier om even terug te kijken op deze mooie tijd en hier mooie colorway voor te maken.

SNS X adidas Södermalm ‘Bold Green’ | De details

Laten we gaan kijken naar het uiterlijk van de sneaker. Het unieke suède materiaal waar de upper over beschikt kan je doen denken aan de wijk in Stockholm. Doormiddel van de groene kleur op de upper hebben ze ervoor gezorgd dat de sneaker echt van het doek spat. Ondanks het feit dat sneaker eigenlijk over zijn geheel met suède bedekt is hebben ze tong van leer gemaakt, deze heeft tevens wel een groen kleur. Ten slotte hebben ze de sneaker afgemaakt met een strakke gum-sole.

23 november 2019 is het al zover. Op deze dag hebben we het genoegen om deze mooie colorway te ontvangen. Voor €109,- kan deze sneaker al van jou zijn. Kan jij wel mooie culturele sneaker binnen je collectie gebruiken, wij kunnen je vertellen dat deze uiterst geschikt is. Zorg dat je de 23ste op tijd klaar zit om hem te bemachtigen en houd onze releasekalender in de gaten!


adidas Södermalm 'Bold Green'

FU9099 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders
SNS adidas Stadt Södermalm FU9099 Release Date
Sneakersnstuff
SNS adidas Stadt Södermalm FU9099 Release Date
Sneakersnstuff
SNS adidas Stadt Södermalm FU9099 Release Date
Sneakersnstuff
Sneakersnstuff
Banner by: Flickr
Images by: SNS

Previous ArticleNext Article