Samenwerking tussen Zweedse skater en Nike zorgt voor een unieke SB Blazer en SB Dunk High make over

De Zweedse skater Oskar Rozenberg heeft verschillende beelden gedeeld met daarin een nieuwe samenwerking. In zijn Instagram posts zijn namelijk de OSKi x Nike SB Blazer en SB Dunk High te zien.

In de foto’s is de upper van de SB Blazer te zien die gemaakt is van een geribbelde corduroy stof. De upper van de OSKi x Nike SB Blazer heeft een roze bruine kleur. Ook zijn er verschillende suède details te zien op de sneaker. De tong en de insole hebben allebei de Nike SB en OSKi branding. De bruin getinte veters maken het gehele design af. In tegenstelling tot de SB Blazer is de Swoosh van de SB Dunk High helemaal vervangen. Op de plek waar normaal de Swoosh te vinden was, is nu een zwart/witte haai geborduurd. De rest van de upper heeft een donkere nubuck basis met rode veters en een witte midsole.

De OSKi x Nike SB Blazer en SB Dunk High worden op 14 december 2019 verwacht bij verschillende skate winkels en andere retailers. Houd onze sneaker release kalender in de gaten voor meer updates over nieuwe releases. Scroll nu snel naar beneden om de eerste foto’s van beide sneakers te bekijken!


OSKi x Nike SB Blazer en SB Dunk High
OSKi x Nike SB Blazer en SB Dunk High
OSKi x Nike SB Blazer en SB Dunk High
OSKi x Nike SB Blazer en SB Dunk High
OSKi x Nike SB Blazer en SB Dunk High
Images by @oskarrozenberg

Previous ArticleNext Article