Aimé Leon Dore en New Balance zijn wederom de samenwerking aangegaan!

Aimé Leon Dore en New Balance zijn wederom een samenwerking aangegaan. Deze twee merken hebben al vaker sneakers uitgebracht en dat is nu weer het geval. Binnen deze release hebben ze gekozen voor de New Balance 990V2 en de 990V5. Om deze te bemachtigen moet je wel wat moeite doen dus scrol even naar beneden en kom erachter.

Aime Leon Dore is een merk dat in 2014 is opgericht. Het is een lifestyle, sport en ready-to-wear merk en is gevestigd in Queens, New York. Ondanks dat het bedrijf nog zo jong is heeft het al verschillende mooie samenwerkingen gehad en zijn ze bekend over de hele wereld. Bedrijven zoals Puma en KITH hebben de eer gekregen om hier aan mee te doen en dus ook New Balance.

Aimé Leon Dore X New Balance 990V2 + 990V5 | Closer look

De twee bedrijven had niet voor een betere kleurencombinatie kunnen kiezen dan deze. De materialen kleuren vormen een perfect geheel. De eerste colorway heeft een wat feller uiterlijk dan de tweede. Doormiddel van de kleuren geel, denim, groen en grijs hebben ze ervoor gezorgd dat deze sneaker een frisse herfst uitstraling heeft gekregen. Vervolgens komen we bij de tweede colorway. De denim kleur die we bij de eerste colorway zagen komt hier ook weer in terug. Dit geldt ook voor de groene kleur. Ten slotte hebben ze de letters A.L.D. (Aimé Leon Dore) achter op de hiel gezet en een strakke beige/witte midsole eronder geplaatst.

Op 14 november gaan deze sneakers instore uitkomen in de winkel van Aimé Leon Dore, New York. Aangezien dit best wel ver hier vandaan is wordt dit al snel een lastige klus. Gelukkig komen ze de dag daarna op 15 november online uit. Dit is je kans om de beauty’s te bemachtigen. Helaas kunnen we nog niet vertellen voor hoeveel ze verkocht gaan worden. Wel willen we vertellen dat jullie deze kans niet moeten laten liggen. Doormiddel van deze link kom je op de site van het bedrijf. Veel succes!


Aimé Leon Dore New Balance 990v2 990v5 Release Date
Aimé Leon Dore New Balance 990v2 990v5 Release Date
Images by: Aimé león Dore

Previous ArticleNext Article