Size? en adidas maken het tweede model van de ‘Alternate Pack’ Bekend!

Vandaag is de eerste colorway binnen de ‘Alternate Pack’ van Size? en adidas gereleased. Dit was de Size? x adidas ZX 500 ‘Marathon Desert’. Om het nog mooiere te maken hebben ze vandaag ook de tweede colorway bekend gemaakt. Deze hebben ze op een adidas LXCON 94 verwerkt en hij zal de ‘Vietnam’ colorway heten.

De eerste colorway stond geheel in het teken van de Wadi Rum Marathon. Dit keer is de Vietnamese Jungle Marathon aan de beurt. De lopers die hier aan meedoen doorkruisen het schilderachtige Pu Luong-natuurgebied, waar huizen, de oude jungle, adembenemende watervallen, rivieren en levendige rijstvelden tot overvloed aanwezig zijn.

Size? x adidas LXCON 94 ‘Vietnam’ | Details

De twee bedrijven hebben gekozen voor een strakke groene look voor de sneaker. Op de upper is deze kleur dan ook aangebracht in de materialen mesh en zacht suède. Hierover heen hebben ze zwarte lederen layers geplaatst, waaronder de bekende Three Stripes. Tevens hebben ze de zool ook een zwarte kleur gegeven. Het adidas logo hebben ze in een rode en gele kleur op de hak aangebracht. Daarnaast beschikt hij ook over een gele heeltab waar ’90’ opstaat. Bij de eerste colorway gaf dit aan dat het de 80’s colorway is. In dit geval is het dus de 90’s colorway. Om het af te maken hebben de sockliner nog een sterke rode kleur gegeven.

Op dit moment staat de releasedatum op 14 november 2019. Helaas is er nog geen stylecode bekend, maar wel kunnen wel vertellen dat hij waarschijnlijk €100,- gaat kosten. Aangezien deze colorway op de dag van de eerste colorway bekend is gemaakt verwachten we dat dit bij de derde ook het geval gaat zijn. Houd onze website daarom goed in de gaten voor meer informatie over de ‘Alternate Pack’.


'Alternate Pack'
'Alternate Pack'
'Alternate Pack'
'Alternate Pack'
Images by: Size?

Previous ArticleNext Article