Release Reminder: Air Jordan 5 ‘Island Green’

Michael Jordan is een naam die voor veel mensen direct herkenbaar is. Herinneren mensen hem niet voor zijn basketball carrière dan kennen ze hem wel van zijn sportschoenen. Zijn 5e ‘signature’ schoen krijgt op 11 november 2019 wel een hele speciale colorway. De Air Jordan 5 ‘Island Green’ komt er dan ook aan!

Nadat MJ in 1985 zijn eerste eigen model kreeg volgende er ieder jaar een nieuwe schoen. De naam van de sneakers? De Air Jordan, en per model werd er opgeteld van 1 tot en met 34 (2019). Waar de Air Jordan 34 nog een pure ‘court’ schoen is worden veel Jordan modellen niet veel meer op het veld gedragen. Één van deze sneakers is de Air Jordan 5, het model waar we de afgelopen periodes veel nieuwe colorways van zagen. De ‘Island Green’ is dan ook een niet eerder geziene colorway, die op zijn zachts gezegd uniek is. De heeft namelijk een witte upper die reflecterend is. Het geheel staat op een zwarte midsole en een half doorzichtig, blauwe outsole. De inspiratie voor de sneaker was het feit dat de AJ5 na een enorme carrière wel eens toe was aan een vakantie richting een tropisch oord, vandaar deze metamorfose!

De AJ5 ‘Island Green’ dropt dit keer op maandag, 11 november 2019! Dus begin je week goed met de nieuwe Air Jordan 5 ‘Island Green’. Check hieronder de foto’s en de store list. Niet veel winkels zullen deze sneaker krijgen.


Air Jordan 5 'Island Green'

CN2932-100 · Prijs vanaf €235,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 5 'Island Green'
Air Jordan 5 'Island Green'

Afbeeldingen: Gc911


Previous ArticleNext Article