PUMA geeft een speciale Need for Speed Heat make over aan de Hi OCTN x NFS

Om de release te vieren van de game Need for Speed Heat brengt PUMA de Need for Speed Heat x PUMA Hi OCTN x NFS uit. De sneaker is geïnspireerd door verschillende aspecten uit de game.

PUMA heeft verschillende kleuren, grafische elementen en iconen uit de game gebruikt om de Need for Speed sneaker te creëeren. Ook zijn er door autosport geïnspireerde details te zien. Een sok upper is te zien waarover verschillende overlays zijn geplaatst van technische materialen. Deze overlays doen denken aan metaal en koolstofvezel, twee veelgebruikte materialen in race auto’s. Op de upper is ook een metalen sluiting te zien met een riem waarop staat “PUMA MOTORSPORT”. Deze riem zorgt niet alleen voor stabiliteit maar het draagt ook bij aan de race look van de sneaker. De outsole van de Hi OCTN doet denken aan de dikke banden van een auto door de textuur. Naast het bijdragen aan de look van de sneaker zorgt de zool ook voor meer comfort en grip.

De Need for Speed Heat x PUMA Hi OCTN x NFS kan zelfs gedragen worden door de karakters in de game zelf. Gelukkig is de schoen ook al buiten de game te koop bij PUMA. Ook zal de sneaker bij verschillende retailers releasen op 15 november 2019. Houd de sneaker release kalender goed in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases.


Puma Hi OCTN x Need For Speed Trainers

306582_01 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders
Need for Speed Heat x PUMA Hi OCTN x NFS
Need for Speed Heat x PUMA Hi OCTN x NFS
Need for Speed Heat x PUMA Hi OCTN x NFS
Images by PUMA
Previous ArticleNext Article