De duurste Supreme x Nike samenwerking ooit komt deze week uit

Sinds 2002 heeft Supreme al verschillende keren samen gewerkt met Nike. Tijdens deze samenwerkingen hebben al vele silhouetten make-overs gekregen van Supreme en dit keer is de Nike Air Max 95 aan de beurt. Samen brengen zij een Supreme x Nike Air Max 95 Lux uit.

De Supreme x Nike Air Max 95 Lux hebben een upper die volledig van Italiaans leer is. Op deze upper is heel licht het welbekende Supreme logo te zien. Dit logo is laser geperforeerd op de upper en wordt voor de helft overlapt door twee panels. Ook op de tong is de Supreme New York branding te zien. Daarnaast is op de hiel het Nike logo te zien en ook de insole heeft de branding van Nike en Supreme. De sneaker komt in de kleuren rood, zwart en blauw. Alle drie de colorways hebben een zwarte Nike zool met een Air unit. Ook komen alle drie de colorways met tags in de vorm van Italië met daarop “Made in Italy”.

Alle drie de colorways van de Supreme x Nike Air Max 95 Lux krijgen een prijskaartje van maar liefst €500. Nog nooit heeft een Supreme x Nike samenwerking een retail prijs gehad die hieraan kan tippen. De sneakers zullen op 7 november 2019 online komen bij Supreme om 12:00 ’s middags en verkrijgbaar zijn in de Supreme winkels. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases.

De Supreme x Nike Air Max 95
De Supreme x Nike Air Max 95
De Supreme x Nike Air Max 95
De Supreme x Nike Air Max 95
Images by Supreme

Previous ArticleNext Article