END. en New Balance creëren samen een kleurrijke verschijning!

De Britse bedrijven END. en New Balance hebben hun handen ineen geslagen om een mooi staaltje werk op de markt te brengen. In deze samenwerking hebben ze gekozen voor het sterke New Balance 860V2 model. Doormiddel van hardlopen lifestyle te combineren hebben ze deze colorway gecreëerd. Scrol naar beneden als hier meer te weten over wilt komen.

Mocht jij nog steeds willen hardlopen maar er nog steeds strak uitzien is deze colorway ideaal voor jou. Met deze sneakers lijkt het net of je de blits maakt in een basketbal wedstrijd met de populairste sneakers die er zijn. Maar eigenlijk beoefen je gewoon je favoriete hobby. Dat is toch een must voor iedere hardloper.

END. X New Balance 860V2 ‘Multi’ | Closer look

De kleurencombinatie die de sneaker heeft ontvangen hebben we ng niet eerder gezien. Laten we beginnen met de upper. Deze is gecreëerd doormiddel van mesh materiaal en is verdeeld in twee delen, de voorkant en de achterkant. De voorkant heeft een oranje kleur gekregen en de achterkant beschikt over een zwarte kleur. Daarnaast zijn er nog allemaal details geplaatst op de upper. De voorkant heeft kleine gedetailleerde gele en zwarte accenten. Daarentegen heeft de achterkant gele, roze en licht blauwe details. Het logo van New Balance is dan ook aangebracht in een lichtblauwe kleur met zwarte en gele details. Ten slotte hebben ze een comfortabele zool onder de sneaker geplaatst.

Op dit moment kan je je hier inschrijven voor de raffle op END. Voor een kleinprijsje van €109,- kunnen ze al van jou zijn. Zorg dan ook dat je meteen naar de pagina van END. gaat en schrijf je in voor het te laat. Mocht je nog wat meer gedetailleerde foto’s willen zien van de sneakers, hieronder staat alles wat je nodig hebt.


END. X New Balance 860V2 'Multi'

ML860XF · Prijs vanaf €221,-

Naar alle aanbieders
feature image
END.
END.
END.
END.
Images by: END.

Previous ArticleNext Article