Er is een nieuwe colorway onderweg van de Nike Air Force 1 Vandalized

De laatste tijd verschijnen er enorm veel nieuwe colorways en make-overs op Nike’s Air Force 1. Ook nu is er weer een nieuwe colorway onderweg van de Air Force 1 ‘Vandalized’.

In 1982 verscheen de Air Force 1 voor het eerst. Hoewel de sneaker voor basketbal was ontworpen, werd de sneaker meer een lifestyle sneaker. Ook was het silhouet de eerste sneaker die beschikte over de Nike Air technologie. Vanaf moment één was de Air Force 1 al enorm populair en tot de dag van vandaag is het een iconische sneaker. Zoals je misschien al wist is de Air Force 1 vernoemd naar het vliegtuig waar de president van Amerika mee vliegt, Air Force One. Begin van jaren ’90 verloor de sneaker zijn populariteit een beetje, maar al snel maakte het model een comeback.

Nike Air Force 1 Low ‘Vandalized’ | CT7359-001

Het Vandalized model debuteerde eerder dit jaar al in verschillende colorways. Dankzij gedeconstrueerde en een inside-out look wordt er asymmetrie toegevoegd aan het vrij rustige model. Zoals we al zeiden verschenen er verschillende colorways van het model. Echter hadden al deze colorways in tegenstelling tot deze colorway een witte basis. Nu beschikt de colorway over een basis gemaakt van metallic en iriserende materialen. Op de veters, heel tab en de Air branding op de zool zijn alle drie gemaakt van felle neon kleuren. Al deze kleuren zijn wel een beetje te vergelijken met de gezichtsverf van de Joker. Alleen heeft de colorway niks te maken met de film die laatst is uitgekomen.

Wij verwachten dat deze damessneaker binnenkort zal uitkomen voor zo’n €110,- via nike.com. Jammer genoeg is er nog geen officiële releasedatum bekend. Blijf daarom onze Releasekalender in de gaten houden om up-to-date te blijven van het laatste nieuws.


Nike Air Force 1 '07 LX 'Joker'

CT7359-001 · Prijs vanaf €347,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Vandalized
Air Force 1 Vandalized
Air Force 1 Vandalized
Images by Nike

Previous ArticleNext Article