adidas komt met een adidas UltraBOOST ‘Leather Pack’!

Het populaire adidas UltraBOOST model van adidas heeft veel verschillende colorways gekend. Soms zaten er verschillende samenwerkingen tussen die tot prachtige kleurencombinaties hebben geleidt. Helaas hebben ze ditmaal geen samenwerking in petto maar wel iets wat we nog niet eerder hebben gezien.

Naast deze nieuwe editie komt er deze week nog een speciale colorway uit. In samenwerking met Nice Kicks gaat adidas een opmerkelijke colorway opnieuw releasen. Deze is speciaal gecreëerd voor het Woodstock festival. Daarnaast hebben ze doormiddel van een tie-dye print op de upper ervoor gezorgd dat het een echte Eye-Cather is geworden die je niet mag missen. Op 1 november 2019 zal hij gereleased worden.

adidas UltraBOOST ‘Leather Pack’ | Closer look

De twee colorways waar we het vandaag over gaan hebben lijken totaal niet op de ‘Woodstock’ colorway. Een lederen colorway is nog niet eerder verschenen maar het is nu eindelijk werkelijkheid geworden. Hierdoor wordt de kwaliteit en het comfort nog vele malen beter. Tevens gaat de Duitse grootmacht twee colorways releasen. Een gehele witte colorway en een gehele zwarte colorway. Op deze manier ziet hij er ontzettend strak uit.

Helaas staat er nog geen releasedatum vast voor deze beauty’s. We verwachten wel dat deze colorways voor €180,- over de toonbanken zullen gaan. Ben jij benieuwd naar meer informatie? Houd dan goed onze releasekalender in de gaten!


adidas UltraBOOST 'Leather Pack White'

EF1355 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders

adidas UltraBOOST 'Leather Pack Black'

EF0901 · Prijs vanaf €137,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas

Previous ArticleNext Article