Air Jordan 1 ‘Fearless’ Release Reminder

Vorige week kwam al de eerste Air Jordan 1 uit van de Fearless One’s collectie en nu komt aanstaande zaterdag, 2 november 2019, de tweede Air Jordan 1 High uit van de collectie!

Deze AJ1 ‘Fearless’ is een eerbetoon aan Michael Jordan, die in 2009 op de hall of fame werd gezet. De naam ‘Fearless’ komt dan ook van de speech die Michael Jordan toen gaf:  ‘Limits, like fear, are often just an illusion.’. Op deze AJ1 word dus de tiende verjaardag gevierd van deze wijze woorden.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van pantent leather dit geeft de sneaker zo een glimmende look. Op de upper zijn de ‘University Blue’ en ‘Gym Red’ colorway gebruikt die dwars door het midden worden gescheiden. Deze twee colorways vertegenwoordigen de Chicago Bulls en University of North Carolina, twee belangrijke teams uit Michael Jordan zijn leven. De insole heeft het woord “FEAR” doorgestreept wat weer refereert naar de speech van Michael Jordan. De Air Jordan 1 wordt afgerond door een witte midsole en rode outsole.

De Air Jordan 1 ‘Fearless’ komt uit op zaterdag 2 november 2019 bij onder andere de Nike SNEAKRS app voor €160,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Air Jordan 1 High OG Patent 'Fearless'

CK5666-100 · Prijs vanaf €469,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 brand Fearless Ones  Collection Holiday 2019 fall winter flyease facetasm edison chen high mid zoom low react ghetto gastro blue the great maison chateau melody ehsani patent leather blue red black shattered backboard orange sky kids mens womens bloodline come fly with me white green brown yellow metallic rose
Air Jordan 1 brand Fearless Ones  Collection Holiday 2019 fall winter flyease facetasm edison chen high mid zoom low react ghetto gastro blue the great maison chateau melody ehsani patent leather blue red black shattered backboard orange sky kids mens womens bloodline come fly with me white green brown yellow metallic rose
Air Jordan 1 brand Fearless Ones  Collection Holiday 2019 fall winter flyease facetasm edison chen high mid zoom low react ghetto gastro blue the great maison chateau melody ehsani patent leather blue red black shattered backboard orange sky kids mens womens bloodline come fly with me white green brown yellow metallic rose
Images by Eddie Lee/Hypebeast

Previous ArticleNext Article