De nieuwe Halloween Air Jordan 7 ‘Patent Leather’ voor dames

Na de Air Jordan 7 Patta release van vorige week komt er deze maand nog een nieuwe Air Jordan 7 uit. Aangezien Halloween om de hoek staat zal de Air Jordan 7 ‘Patent Leather’ met een Halloween thema uitkomen.

Een glimmende zwarte Air Jordan 7 met opvallende kleurrijke details. De heeltab is fel roze gekleurd en deze kleur is ook terug te zien in de accenten op de zool. De rest van de details heeft een oranje kleur. De Air Jordan branding, de 23 op de hiel en de accenten op de zool zijn in deze kleur. Daarnaast is op outsole ook een geel accent aangebracht. Het design van deze Air Jordan 7 is zoals we gewend zijn van Jordan Brand.

De Halloween Air Jordan 7 ‘Patent Leather’ zal op 31 oktober 2019 exclusief voor vrouwen releasen bij Nike en verschillende retailers. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases. Scroll ook naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Air Jordan 7 WMNS Retro 'Patent Leather'

313358-006 · Prijs vanaf €153,-

Naar alle aanbieders
Jordan 7 'Patent Leather'
Jordan 7 'Patent Leather'
Jordan 7 'Patent Leather'
Jordan 7 'Patent Leather'
Images by Titolo

Previous ArticleNext Article