Het uniek Nike Air Max 270 Bowfin model krijgt een ‘Desert Sand’ colorway!

Misschien wel één van uniekste modellen van dit moment bij de gigant Nike krijgt een nieuwe opvallende colorway. De Nike Air Max 270 Bowfin. Deze sneaker heeft al vele verschillende colorways mogen ontvangen. Toch overtreft Nike met deze klassieke ‘Desert Sand’ colorway zichzelf weer.

De Nike Air Max 270 Bowfin is vernoemt naar een bijzonder gedierte. De Bowfin oftewel de moddersnoek. Verschillende elementen die zijn gebruikt binnen dit model komen overheen met dit beest. De vorm van deze vis kun je bijvoorbeeld vergelijken met de sneaker. Daarnaast kun je het mesh materiaal op de sneaker vergelijken met de schubben.

Nike Air Max 270 Bowfin ‘Desert Sand’ | Closer Look

Laten we verder gaan met de look van de sneaker. We weten waar de vorm vandaan komt, maar waar beschikt de sneaker nog meer over? Ten eerste heeft de sneaker verschillende layers. Al deze layers zijn gemaakt van verschillende materialen waaronder leer, mesh en suède. De kleuren die gebruikt zijn op de upper variëren van verschillende kleuren bruin en beige. Tevens zijn eyestays aangebracht met een streepjes patroon die je op andere colorways ook tegenkomt. Daarnaast zijn er verschillende groene details aangebracht. Zo zie je dat de tonglab ook een streepjespatroon heeft met de kleuren bruin en groen, dit geldt ook voor de heeltab. De Airbubble heeft ook deze groene kleur gekregen. Verder beschikt de rest van de zool over een bruine kleur.

Helaas is er op dit moment nog geen releasedatum bekend, toch weten we dat hij in de Verenigde Staten al is uitgekomen. We verwachten dus dat er binnenkort ook een datum geprikt gaat worden voor Europa. Daarnaast verwachten we dat hij €160,- gaat kosten. Houd voor meer informatie onze releasekalender goed in de gaten.


Nike Air Max 270 Bowfin 'Desert Sand'

AJ7200-007 · Prijs vanaf €119,-

Naar alle aanbieders
Air max 270
Air max 270
Air max 270
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article