De Vans x Patta is nog steeds verkrijgbaar bij Patta

Het Amsterdamse Patta is weer een samenwerking aangegaan met Vans en hebben samen aan de Old Skool en Sk8-Hi gewerkt. Deze sneakers werden eerst exclusief gereleased in New York en kwamen 11 oktober uit in de rest van Europa. Verwacht dat deze Vans x Patta weer zo zouden uitverkopen zijn ze nog steeds beschikbaar in bijna alle maten!

Het Vans Old Skool model is de opvallendste van de twee. Het bovenwerk is gemaakt van nubuck en nylon en heeft een wit oranje colorway. De leren veter case heeft de tekst “GOT LOVE FOR ALL” erop geborduurd, wat de sneaker een mooie touch geeft. De Patta branding kan natuurlijk niet missen en kan je vinden op de tong en het web design op de midsole.

De Vans x Patta Sk8-Hi is meer gemaakt voor het aankomende herfst weer. Het bovenwerk is gemaakt van premium nubuck en nylon en heeft een leger groene colorway. Ook hier is de ‘GOT LOVE FOR ALL” tekst geplaatst op de veter case. De midsole heeft hetzelfde webdesign met de Patta branding erop.

De twee modellen van de samenwerking tussen Vans en Patta zijn dus nog steeds verkrijgbaar bij Patta.nl in bijna alle maten! Dus wil jij nog een paartje scoren van deze awesome samenwerking, ga dan direct naar Patta.nl toe!


Vans x Patta Old Skool 36 DX 'Flame'

VN0A38G2TEQ · Nu voor €115,-

Bekijken bij Patta
Vans x Patta
Vans x Patta
Images by Patta

Vans x Patta Sk8-Hi 38 DX 'Moss'

VN0A38GFTER · Nu voor €138,-

Bekijken bij Patta
Vans x Patta
Vans x Patta
Images by Patta

Previous ArticleNext Article