Pick of the Week #41: Nike Air Force 1 ’07 WB ‘Flax’

De Nike Air Force 1 ’07 WB ‘Flax’ is onomstreden verbonden met het herfstseizoen. Elk najaar dropt Nike namelijk deze Flax of Wheat colorway en is het vaakst terug te vinden op de Air Force 1. Ook dit jaar is de Flax colorway weer van de partij op de Nike Air Force 1 en met het regenachtige herfst weer van de afgelopen dagen is het met recht dé Pick of the Week #41.

Nike Air Force 1 ’07 ‘Flax’

De legende leeft voort in de Nike Air Force 1 ’07 WB, een lage versie van de iconische AF1 die de klassieke sportieve stijl combineert met premium demping. De sneaker heeft een Nike Air unit over de hele lengte wat zorgt voor uitstekende schokbescherming en beschikt over een traditioneel vetersysteem voor een stevige, aansluitende pasvorm. De ‘Flax/Gum Light Brown/Zwart/Wheat’ colorway laat jou stralen in het onstuimige herfstweer.

Naast deze Nike Air Force 1 ’07 WB is de ‘Flax’ colorway ook te vinden op de Nike Air Force 1 High ’07. Een nieuwe versie van de iconische AF1 Hi die klassieke sportieve stijl combineert met premium demping.

De Nike Air Force 1 ’07 WB ‘Flax’ is verkrijgbaar via Nike.com en geselecteerde Nike-retailters zoals Foot Locker, JD Sports, SneakerBAAS en Size?. Geïnteresseerd in een totaal shop overzicht? Check dan het overzicht van alle aanbieders hieronder.

Nike Nike Air Force 1 '07 WB 'Flax'

CJ9179-200 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 '07 WB 'Flax'
Nike Air Force 1 '07 WB 'Flax'
Nike Air Force 1 '07 WB 'Flax'
Images by @43einhalb
Previous ArticleNext Article