De Off-White x Air Jordan 5 komt in 2020

In juni had Virgil Abloh een tentoonstelling in het Museum of Contemporary Ark Chicago. Hier liet de oprichter en designer van Off-White zijn eigen werk zien. Ook was er een tafel met al eerder releases en prototypes in samenwerking met Nike. Hier waren bijvoorbeeld nieuwe colorways te zien voor de Off-White x Nike Air Force 1 en Air Jordan 1. Ook was er een Air Jordan 4 te zien. We zouden natuurlijk een van deze releases verwachten, maar daar in tegen wordt er een Air Jordan 5 verwacht in 2020!

Tot nu toe is het alleen nog maar een gerucht en is het niet bekend of dat de Air Jordan 5 bij retailers komt. Een paar dingen kunnen verwacht die op de sneaker komen te zitten. Zo zit de Off-White tag eraan en staat er “AIR” op de midsole. De Jordan Brand branding zou te vinden zijn op de tong en hiel.

Er is voor de rest niks bekend over de Off-White x Air Jordan 5 dus houd daarom Sneakerjagers goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws over deze samenwerking. Check hieronder de mockups van de Off-White x Air Jordan 5.


Off-White x Air Jordan 5
Mock ups by @wavegod_thelegend

Previous ArticleNext Article