Palm Angels geeft hun Recovery Sneaker een dierlijke makeover

Nog niet zo lang geleden introduceerde Palm Angels de Recovery sneaker. Nu heeft het merk de sneaker een dierlijke makeover gegeven. Palm Angels heeft nu namelijk een slangenprint toegevoegd op de sneaker. Het slanke silhouet is aangeboden in een minimalistisch kleurschema van zwarte, grijze en witte tinten. Ook worden er zilverkleurige details in verwerkt die een metallic tintje toevoegen.

Palm Angels is een Italiaans bedrijf dat in 2015 werd opgericht door Francesco Ragazzi. Het merk heeft zijn eigen webshop, maar de producten worden ook verkocht bij wel 210 webshops over de hele wereld. Sinds kort staat het merk echt aan de top met vele andere luxury merken. Ook hebben zij nog niet zo heel lang geleden een samenwerking uitgebracht met Moncler. Het merk brengt collecties uit voor zowel heren als dames.

De ontwerpen kunnen het best omschreven worden als een assortiment van luxe, op skate geïnspireerde kleding en accesoires. Ragazzi combineerd zijn Italiaanse achtergrond met de relaxte vibes die hij bewonderd in LA.

Palm Angels Recovery sneaker ‘Snakeprint’ | Details

De sneaker is vervaardigd in een mix van neopreen en mesh. Deze materialen onderscheiden zich door het gedurfde slangenpatroon die de midsole overneemt. Lederen overlays langs de bovenkant en lace keeper geven een extra premium indruk. Terwijl veters met logo branding erop de sneaker extra benadrukken. Op de zijkanten en back pull tabs beschikken over de ‘RECOVERY’ tekst in zwarte, vetgedrukte letters. Er zijn metalen platen op de neus te vinden. Onder de witte midsole loopt een grijze outsole die de sneaker volledig afmaakt.

De Palm Angels Recovery Sneaker ‘Snakeprint’ is nu verkrijgbaar bij verschillende retailers voor ongeveer €425,-. Bekijk hieronder foto’s van de dierlijke sneaker en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers te checken voor het laatste sneakernieuws.


Palm Angels
Palm Angels
Images by Harvey Nichols
Previous ArticleNext Article