Dit is jouw kans op deze legendarische basketball sneaker!

In 2018 tekende Grant Hill een levenslang contract met het Italiaanse merk FILA. Sindsdien brengen zij in samenwerking kenmerkende sneakers terug uit de jaren ’90. Ook brengen zij de FILA Grant Hill II terug in OG colorways.

In 1984 werkte FILA voor het eerst samen met de beroemde basketbalspeler Grant Hill, toen hij door Detroit werd gekozen als de derde overall draft pick. Gedurende zijn professionele carrière bij FILA, betradt Grant Hill het veld in een reeks basketbalsilhouetten die tot op de dag vandaag nog steeds iconisch zijn.

De FILA Grand Hill II was de tweede kenmerkende schoen in de samenwerking. Het model werd oorspronkelijk uitgebracht in 1996. Het model vond zijn weg naar de populaire cultuur door goedkeuring van de meest invloedrijke beroemdheden van die tijd. Icoon Tupac droeg deze sneaker bijvoorbeeld op de cover van zijn album ‘All Eyez On Me’.

FILA Grant Hill II | Details

De sneaker beschikt over een helder wit laklederen bovenwerk. Dit bovenwerk word geaccentueerd door strak zwart leer of rood lakleer. Elke schoen heeft ook opvallende FILA branding op de middenvoet, tong, enkelkraag en toebox. Door de branding kan het model worden beschouwd als één van de meest iconische modellen op het veld ooit.

Dit is de eerste opmerkelijke FILA Grant Hill II release sinds het speciale ‘Hall of Fame’ pack debuteerde bij ComplexCon afgelopen herfst. Beide colorways zijn al verkrijgbaar bij verschillende retailers voor €130,-. Bekijk onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview.

Giveaway: FILA Grand Hill II

Hoe doe je mee? Om mee te doen aan de giveaway ga je naar onze Instagram pagina en volg je daar de volgende stappen:
– Volg @filaeurope op Instagram.
– Volg @sneakerjagers op Instagram.
– Laat een bericht achter onder de Instagrampost met daarin je schoenmaat en tag drie vrienden.

De actie duurt tot en met 27 september 2019 15:00u. De winnaar zal diezelfde avond nog bekend worden gemaakt via onze Instagram pagina.


Fila Grant Hill 2 'OG'

1010788 01M · Prijs vanaf €129,-

Naar alle aanbieders
Images by FILA

Previous ArticleNext Article