Release Reminder: De Air Jordan 4 ‘Mushroom’ komt deze week uit!

Aanstaande vrijdag, 19 september 2019, zal er een nieuwe colorway uitkomen van de Air Jordan 4, namelijk de ‘Mushroom’ colorway.

Michael Jordan verscheen in 1985 op het veld voor het eerst met Air Jordans aan. Het ging hier natuurlijk om de Air Jordan 1. Hiermee lapte Michael Jordan letterlijk en figuurlijk de regels aan zijn laars. Op deze manier kon hij afrekenen met zijn tegenstanders. Vier jaar later verscheen de Air Jordan 4 voor het eerst. Dit model was ontworpen om de elegantie, het ritme en de stijl van Michael Jordan op het veld te evenaren. Deze nieuwe colorway is uitgebracht ter ere van het dertig jarige bestaan van de Air Jordan 4.

Air Jordan 4 ‘Mushroom’ | AQ9129-200

De Air Jordan 4 ‘Mushroom’ heeft een natuurlijke stijl met aardetinten en is gemaakt van premium materiaal. Op de tong en op de hak zijn Jumpman logo’s te vinden die beschikken over een regenboogeffect. Het bovenwerk is gemaakt van wheat suède en een lichte sail midsole. De outsole beschikt over crèmekleurige spetters. Verder beschikt de sneaker hier en daar over zwarte details, bijvoorbeeld de hak, veters en de lacewings.

Op 19 september 2019 zal de AJ 4 ‘Mushroom’ uitkomen bij verschillende retailers. Bekijk onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview. Op 20 september 2019 zal de sneaker verkrijgbaar zijn bij Nike. Aan het model hangt een prijskaartje van €190,-. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de sneaker.


Air Jordan 4 WMNS 'Mushroom'

AQ9129-200 · Prijs vanaf €258,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 Mushroom
Air Jordan 4 Mushroom
Air Jordan 4 Mushroom
Air Jordan 4 Mushroom
Images by Nike

Previous ArticleNext Article